In ultima vreme, tot mai multi prieteni, printre care si Alexandra, ne-au povestit cat de gustoasa este carnea de prepelita si cum au preparat ei aceste pasari mici. Atata pofta si curiozitate ni s-a facut incat cu prima ocazie...
Coaste de porc la gratar: spare ribs, baby back ribs sau scaricica?
Pe masura ce cultura barbecue-ului se dezvolta si la noi in tara, tot mai multi pasionati de gratare ne intreaba de diferentele intre scaricica si notiunile americane “spare...
Usor – usor ne apropiem si de finalul celui de al 3-lea sezon de seminarii BBQ “Learning by Burning” si incheiem cu tema "Pofta de Mare" respectiv cu reteta creveti cu rosii uscate la gratar. Rand pe rand cele...
Ingrediente Steak Sandwich cu vita:
2 buc. felii vrabioara maturata (500-600 gr.)
1 bagheta paine
50 gr. unt
ulei masline
cateva frunze de salata rucola
parmezan feliat
condiment Don Marco’s Mafia Coffee Rub
condiment Don Marco’s Chipotle Butter & Dip
Recuzita necesara:
grill cu gaz sau gratar cu...
Odata cu venirea toamnei parca tot mai mult ne dorim sa mai profitam de cateva zile cu soare la gratar si mai ales daca avem in plan si ceva pentru afumat :-) cum ar fi de exemplu un curcan...