Printre retetele pregatite de Don Caruso la Grill Champions Tour a fost si o delicioasa rulada de pui preparata la grill-ul cu gaz. Pentru ca invitatii s-au aratat foarte impresionati de rulada de pui la gratar, Don Caruso ne-a oferit si...
Unul dintre cele mai interesante preparate la gratar ramane un piept de rata, afumat pe placa de cedru si cu glazura de sirop de artar. Despre modul cum se prepara aceasta delicatesa am scris aici! Daca sunteti in cautarea...
Coaste de porc la gratar: spare ribs, baby back ribs sau scaricica?   Pe masura ce cultura barbecue-ului se dezvolta si la noi in tara, tot mai multi pasionati de gratare ne intreaba de diferentele intre scaricica si notiunile americane “spare...
Ingrediente frigarui de vita in stil spaniol pentru 6-8 persoane: 2 muschiuleti de vita (manzat) de 1,2 – 1,6 kg, taiati in cubulete de 3 cm grosime 2 ardei grasi rosu & 2 verde (taiati in bucatele patrate de...
Don Caruso va surprinde auditoriul, în cadrul cooking show-ului care va avea loc pe 25 martie la Bucureşti, cu reţete inedite care l-au consacrat şi care i-au adus numeroase premii în palmares. Pana atunci însă vă propunem să încercaţi...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri