Zilele trecute am gasit intr-un supermarket cotlete de porc de cca. 650 gr. (denumite comercial “cotlete haiducesti”) si imediat ne-am amintit de o reteta de pe “to do list-ul” nostru, preparat ce ne-a facut cu ochiul cu ceva timp...
Printre retetele pregatite de Don Caruso la Grill Champions Tour a fost si o delicioasa rulada de pui preparata la grill-ul cu gaz. Pentru ca invitatii s-au aratat foarte impresionati de rulada de pui la gratar, Don Caruso ne-a oferit si...
Continuand seria retetelor pregatite la Grill Champions Tour va prezentam cotlete de berbecut cu amestec de condimente Mafia Coffee Rub:   Ingrediente reteta cotlete de berbecut: 2 cotlete de berbec intregi (costitele bine curatate de grasime) 1 lingura de amestec de...
Cateodata sa prepari un piept de rata intreg poate fi o provocare.   Desi este considerat un preparat nobil, nu multi se incumenta sa il pregateasca la gratar retinuti fiind de textura carnii si de grasimea specifica a pieptului de rata....
Desert la gratar – deseori ceva de neimaginat! Dar totusi posibil asa cum am mai scris aici si aici. Pana la aparitia fructelor “traditionale” ne putem bucura de cele exotice, iar astazi vorbim de ananas la gratar, fie el...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri