Iata o reteta clasica de friptura de vita (roast beef) pregatita lent, slow-cooked, chiar si la gratar, pentru o masa de weekend in familie sau cu prietenii, sau orice alt eveniment special :-) .   Ingrediente friptura de vita (roast beef): ...
In meniul de miercuri de la Violeta’s am putut savura minunatul Peposo notturno, carne de vita inabusita 8 ore in vin, prin metoda slow cooking, la Big Green Egg. De acum inainte, in fiecare miercuri, veti regasi in meniul Violeta's...
Ingredientele pentru aceasta reteta nu sunt numeroase si nici complicate. Va prezentam o reteta curcan umplut, de data aceasta cu portocale si copt in aburi de tequila, usor de realizat chiar si pentru o masa festiva: 1 curcan de...
Suntem cu totii fani ai placintelor, de toate tipurile, fie ca sunt servite ca desert sau ca fel principal. Umpluta cu bucati suculente si fragede de piept de curcan prajit si ciuperci salbatice, aceasta reteta de placinta de curcan...
Inainte de a va destainui care sunt ingredientele si cum se prepara aceasta specialitate - chiftelute americane - tip « fingerfood », va dezvaluim provenienta denumirii de MOINK. «M» provine de la «muuuu», mugetul vacii iar «oink-oink» de la...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri