Zilele trecute v-am povestit cum a fost la degustarea de steak-uri de vita despre care am scris aici dar sa nu credeti ca doar asta a fost in seara aceea! Organizatorii aveau un plan mult mai amplu, nu doar...
Vineri seara am avut parte de o incursiune in cultura culinara argentiniana, la prientenii nostri de la Violeta’s Vintage Kitchen, unde a inceput sezonul de gatit la Big Green Egg. Pentru prima data in acest an, Big Green Egg-ul din...
Desert la gratar – deseori ceva de neimaginat! Dar totusi posibil asa cum am mai scris aici si aici. Pana la aparitia fructelor “traditionale” ne putem bucura de cele exotice, iar astazi vorbim de ananas la gratar, fie el...
Suntem in plin sezon de gatit in aer liber, asadar nu ducem lipsa nici de festivaluri. Mai multe la ei (SUA) decat la noi, dar e bine ca se intampla. Pigs & Peaches BBQ Festival are deja traditie in...
Briose la cuptorul BigGreenEgg In cochetul bistro Violeta’s Vintage Kitchen a avut loc, in data de 15 noiembrie, cel de-al doilea atelier de gatit pe Big Green Egg, care a avut ca tema dulciurile si a dat prilejul participantilor la...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri