In meniul de miercuri de la Violeta’s am putut savura minunatul Peposo notturno, carne de vita inabusita 8 ore in vin, prin metoda slow cooking, la Big Green Egg. De acum inainte, in fiecare miercuri, veti regasi in meniul Violeta's...
Cine spune ca outdoor cooking-ul trebuie sa inceteze odata cu zilele calduroase de vara?  Noi va incurajam sa tineti aprins focul dragostei pentru mancaruri la gratar tot timpul anului si sa faceti gratare in orice sezon, fara sa va...
Daca e sa punem cap la cap povestile pe care le-am citit despre outdoor cooking pe internet, ne vom alege cu o colectie de toata frumusetea. Desi in privinta echipamentelor exista pareri care de care mai diferite, nu acelasi lucru...
Vara aceasta ne-am propus sa va fim alaturi cu o multime de articole interesante care va vor ajuta sa va desavarsiti tehnicile de grilling, sa va folositi gratarele la maximul lor potential si sa va uimiti prietenii si familia...
Nu cu mult timp in urma am avut oaspeti de seama, staff de prestiugiu al revistei Academia Catavencu :-). Ne-am inarmat cu voie buna si am incins gratarele la Learning by Burning pentru o mini-demonstratie in forta in ale...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri