Mere coapte la gratar, umplute si apoi afumate la gratar pe placa de cedru.
Mere coapte la gratar, umplute si apoi afumate la gratar pe placa de cedru.
„Pork rack la gratar” este poate una dintre cele mai usoare si mai apreciate bucati de carne de porc si poate fi un preparat deosebit mai ales la intrunirile la gratar cu familia sau prietenii. Dupa cum veti vedea in poze si video-ul de mai jos, „pork rack la gratar” este o friptura dintr-o piesa intreaga, cotletul de porc cu os, ce se prepara in stil barbecue, adica Low & Slow iar dupa cateva ore de asteptat rezultatul merita cu desavarsire! ?
Alegerea unui gratar de gradina cu carbune poate fi – in ciuda “simplitatii” subiectului – o activitate careia ar fi bine sa-i acordam mai multa atentie mai ales ca nu ne mai dorim sa cumparam in fiecare an un nou gratar de curte.
Gratar cu carbune Kensington 570C – aprindere si set up
Un dovleac copt la gratar pare la prima vedere un preparat simplu, totusi cativa pasi (de care ar fi bine sa tineti cont) pot imbunatatii considerabil rezulatatul final. Un dovleac copt la gratar este un desert potrivit toamna, cand vremea incepe sa fie mai rece si aromele de lemn si carbune ne incalzesc atmosfera de acasa 🙂 !
Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri