Acasă Blog Pagina 5

Experti in gratare NAPOLEON Grills

0

Experti in gratare NAPOLEON am fost declarati, impreuna cu colegii de la CampingGrill.ro – Your Barbecue Shop, la sfarsitul cursului anual de 2 zile organizat de NAPOLEON Gourmet Grills Europe si desfasurat in vecinatatea orasului Viena, in localitatea Bad Vöslau.

 

Aici, intr-un peisaj de iarna (toata ziua a nins ca-n povesti ?), la crama podgoriei Schlossberg printre viile de Grüner Veltliner si alte soiuri, am avut placerea sa ne lasam invatati si testati in ale gratarelor in general, dar mai ales in ale gratarelor cu gaz pentru a deveni experti in gratare Napoleon.

Gratare si accesorii Weber, gama completa la CampingGrill.ro

0

La CampingGrill.ro veti descoperi gama completa de gratare si accesorii Weber din intreaga regiune.

 

In Bucuresti, la magazinul partener Weber Premium Plus, CampingGrill.ro – Your Barbecue Shop, vizitatorii pot patrunde in lumea gratarelor si accesoriilor Weber. Aici exista absolut tot ce incanta fanii barbecue-ului: de la gratare cu carbune sferice Original pentru iubitorii gustului traditional, continuand cu gratarele mobile cu gaz sau electrice ale seriei Q si culminand cu ultimile highlight-uri in materie de gratare cu gaz premium precum seria Genesis II ce se adreseaza exclusiv utilizatorilor pretentiosi, cu aspiratii inalte in a incerca o multitudine de preparate la gratar intr-un mod confortabil si cu design luxuriant. Pentru incepatori sau profesionisti in ale gratarului, pentru acasa sau in deplasare, CampingGrill.ro – Your BBQ Shop prezinta  intregul sortiment de gratare si accesorii Weber. Pe toate le gasiti in magazinul din Bucuresti, Str. Maica Alexandra nr. 5, sector 1 sau le puteti comanda online pe www.campinggrill.ro.

Muschiulet de porc la gratar

0
muschiulet-de-porc-la-gratar-Grill-Society

Muschiulet de porc la gratar – un preparat usor de pregatit dar cu efect maxim – fie ca finger-food, aperitiv, dar si ca fel principal alaturi de o garnitura pe masura. Noi il folosim in mod special pentru rolul de aperitiv asa cum veti vedea si in galeria foto.

 

Ingrediente pentru muschiulet de porc la gratar:

  • 1 buc. muschiulet de porc (aprox. 400 – 500 gr.);
  • 50 gr. parmezan ras;
  • 70 gr. sunca de Serrano;
  • 1 lingura Mafia Coffee Rub – amestec de condimente pe baza de cafea de la Don Marco’s BBQ;

Branza brie la gratar cu fagure de miere si fructe de padure

0
branza-brie-gratar

Branza brie la gratar cu fagure de miere si fructe de padure va fi cu siguranta unul dintre cele mai delicioase, spectaculoase si usor de pregatit desert la gratar… cu care veti face furori ?.

 

Ingrediente pentru branza brie la gratar cu fagure de miere si fructe de padure:

Despre iuteala la gratar, de ce ne place iutele

0
Hamburg-spicys-museum_Grill-Society-2017-09_piper Jamaica

De ce ne place iuteala la gratar – Despre iuteala si ardei iuti Jalapeno, Habanero si altii – Ce este iuteala

 

Saptamanile trecute scriam despre imbogatirea cunostiintelor cultural-culinare cu ocazia vizitei efectuate la Muzeul de condimente din Hamburg. O stire din luna Aprilie 2017, afisata in cadrul muzeului la sectiunea “HOT”, ne-a atras atentia ca recordman-ul Carolina Reaper (cel mai iute ardei din lume) a fost detronat de … Dragons’s Breath care ar fi cu 10% mai iute decat predecesorul sau si ca ar ajunge pana la 2,48 mio. SHU.

Si apoi am cazut pe ganduri, cu multe intrebari printre care cum si ce se masoara incat sa poti determina nivelul de iute. Dar cu renumitii Jalapeno si Habanero cum ramane? Cum ramane cu gradul de iuteala la gratar preferat? Asadar ne-am vazut in fata multor intrebari si ne-am hotarat sa le clarificam cu voi, dar sa le luam pe rand.

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri