De cele mai multe ori cand lucrez, restul lumii are liber si cand eu am liber, toate lumea lucreaza. Atunci am cate 1-2 zile in care ma pot ocupa de hobby-urile mele. Ieri a fost o astfel de zi...
Zilele trecute am gasit intr-un supermarket cotlete de porc de cca. 650 gr. (denumite comercial “cotlete haiducesti”) si imediat ne-am amintit de o reteta de pe “to do list-ul” nostru, preparat ce ne-a facut cu ochiul cu ceva timp...
Aflandu-ne in vizita prin Germania, nu am putut sa nu-i salutam pe bunii nostri prieteni Camillo si Marco, ocazie cu care, la un pahar de whisky savurat in "Don Caruso Lounge", am schitat si planul de “bataie” pentru 2015....
Coaste de porc la gratar: spare ribs, baby back ribs sau scaricica?
Pe masura ce cultura barbecue-ului se dezvolta si la noi in tara, tot mai multi pasionati de gratare ne intreaba de diferentele intre scaricica si notiunile americane “spare...
Din seria de seminarii la gratar sustinute de CampingGrill.ro la After Work BBQ a avut loc si editia "Pulled-Pork" la gratar cand altfel decat in 4 Iulie, ziua Statelor Unite ale Americii ;-)!
O zi de vara frumoasa, nici prea...