Muschiulet de porc la gratar - un preparat usor de pregatit dar cu efect maxim - fie ca finger-food, aperitiv, dar si ca fel principal alaturi de o garnitura pe masura. Noi il folosim in mod special pentru rolul...
Ingrediente pentru friptura la gratar - Rulada din carne tocata umpluta cu branza: 600 gr. amestec de carne tocata (50% porc / 50% vita) 2 – 3 linguri de amestec de condimente Don Marco’s BBQ Rub - Pork Powder ...
Inainte de a va destainui care sunt ingredientele si cum se prepara aceasta specialitate - chiftelute americane - tip « fingerfood », va dezvaluim provenienta denumirii de MOINK. «M» provine de la «muuuu», mugetul vacii iar «oink-oink» de la...
Zilele trecute am gasit intr-un supermarket cotlete de porc de cca. 650 gr. (denumite comercial “cotlete haiducesti”) si imediat ne-am amintit de o reteta de pe “to do list-ul” nostru, preparat ce ne-a facut cu ochiul cu ceva timp...
Va propunem o reteta de pizza la gratar, usoara si inedita, reteta de pizza recomandata de producatorul american Weber! Ingredientele de mai jos sunt calculate pentru 6-8 persoane.   Ingrediente: 2 x aluat proaspat de pizza; ulei de masline; 1 x...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri