Somon pe placa din lemn de cedru
Prepararea somonului pe placa de cedru ii confera acestuia o aroma de usor afumat pastrand in acelasi timp fragezimea pestelui. Savoarea poate fi amplificata prin invelirea somonului intr-o glazura de miere cu suc...
Incepind de astazi, va propunem in fiecare zi de joi, impreuna cu producatorul de grill-uri elvetian OutdoorChef, o reteta simpla si delicioasa la gratar:
Ingrediente frigarui Surf Turf pentru 4 persoane:
8 medalioane din muschiulet de porc (cca. 50 g...
Da! Da! Ati citit si inteles foarte bine! Nu doar bucati de carne sau frigarui de legume pot fi puse pe gratar ci chiar si salata verde ;-)!
Cum in curand se cam termina Sarbatorile de Iarna (dupa Sf. Ion)...
Ingrediente reteta file de cod pentru 4 persoane:
4 fileuri de cod de cca. 250 gr
16 felii sunca afumata
80 ml ulei de masline
cateva cuisoare
4 vinete
2 catei de usturoi, tocati fin
2 ramuri de cimbru
sare, piper
ceapa de tuns
Pregatire pentru gratar:
1. Tamponati...
Caracatita la gratar marinata pe lamaie, cu mozzarella si rosii! Mod de preparare simplu, in patru pasi, la gratar OutdoorChef.