De cele mai multe ori cand lucrez, restul lumii are liber si cand eu am liber, toate lumea lucreaza. Atunci am cate 1-2 zile in care ma pot ocupa de hobby-urile mele. Ieri a fost o astfel de zi...
Va propunem un preparat usor, de vara: branza halloumi la gratar OUTDOORCHEF, acompaniat de un Vinho Verde de Portugalia.   Halloumi sau hallumi este o branza semi-tare de origine cipriota, un amestec de branza de capra si oaie si cateodata si...
Va invitam sa savurati reteta Weber steak de vita in crusta de verdeturi si mustar, pentru 4 persoane, propusa de producatorul american de gratare Weber:   INGREDIENTE: 2 felii (tip steak) de vita a 500g 3 linguri mustar de Dijon 2 linguri verdeturi de...
Un dovleac copt la gratar pare la prima vedere un preparat simplu, totusi cativa pasi (de care ar fi bine sa tineti cont) pot imbunatatii considerabil rezulatatul final. Un dovleac copt la gratar este un desert potrivit toamna, cand...
Dintr-un dovleac poti face mai multe feluri de mancare, poti prepara o supa crema de dovleac sau poti sa-l tai cubulete si sa pregatesti o garnitura la o mancare. Nu in ultimul rand, dintr-un bostan sau lubenita poti face...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri