Din seria de seminarii la gratar sustinute de CampingGrill.ro la After Work BBQ a avut loc si editia "Pulled-Pork" la gratar cand altfel decat in 4 Iulie, ziua Statelor Unite ale Americii ;-)!   O zi de vara frumoasa, nici prea...
Proiectul "The Big Green Egg Bus" a facut furori in Anglia. Autobuzul cel mare si verde se plimba in divesre orase din Anglia, promovand gatitul in aer liber dar si mancarea sanatoasa. The Big Green Egg Bus este o initiativa...
Vara aceasta ne-am propus sa va fim alaturi cu o multime de articole interesante care va vor ajuta sa va desavarsiti tehnicile de grilling, sa va folositi gratarele la maximul lor potential si sa va uimiti prietenii si familia...
Piersici cu crusta din biscuiti Amaretti la gratar, un desert special de vara, deosebit si in acelasi timp lejer pentru sezonul cald, cu care va veti impresiona familia si prietenii. Totul se prepara un un gratar-cuptor, cu capac si...
In acest sezon am introdus tematica “Iberico” la cursurile de BBQ Learning by Burning dar nu am povestit (din pacate) de un alt element specific al bucatariilor spaniole si portugheze si anume: Sangria, bautura racoritoare alcoolica pe baza de...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri