Toti fanii Big Green Egg merg la EGGtoberfest

0
471

Pe 14 si 15 octombrie are loc cea de-a 14-a editie EGGtoberfest, eveniment anual dedicat tuturor fanilor Big Green Egg si organizat in Atlanta, SUA.

EGGtoberfest-ul este un eveniment cu traditie printre pasionatii de grilling din America. Se desfasoara in fiecare an, in luna octombrie inca din 1998. A fost initiat de Big Green Egg ca o modalitate de a celebra si de a le spune “multumesc” utilizatorilor fideli. La prima editie EGGtoberfest au participat in jur de 100 de fani Big Green Egg.

In 2005, cea de-a 8-a editie EGGtoberfest, a devenit un adevarat maraton al outdoor cooking-ului. Evenimentul a avut loc chiar acasa la Big Green Egg, in sediul global Big Green Egg din Tucker, Georgia. In decursul celor 8 editii, numarul de participanti a crescut simtitor – 1400 de participanti – iar pentru aceasta editie compania a pus la dipozitie peste 200 de grill-uri.

Fanii Big Green Egg au primit acest eveniment cu un entuziasm surprinzator. Ulterior, au inceput sa fie organizate anual EGGtoberfest-uri in mai multe localitati din America.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.