Pigs & Peaches BBQ Festival

0
421

Suntem in plin sezon de gatit in aer liber, asadar nu ducem lipsa nici de festivaluri. Mai multe la ei (SUA) decat la noi, dar e bine ca se intampla. Pigs & Peaches BBQ Festival are deja traditie in orasul in care se desfasoara, pe numele lui complet Kennesaw.

Evenimentul se diferentiaza tocmai prin faptul ca aduce laolalta doua elemente diferite din outdoor cooking, dar care se completeaza atat de bine. Este vorba despre carnea de porc, una dintre cele mai folosite la BBQ , chiar si la noi in tar dar si piersicile, un fruct care nu ajunge atat de des pe grill, nu-i asa?

Organizatorii au legat toata povestea intr-o competitie Pigs & Peaches BBQ Festival. Aceasta se desfasoara in perioada 26-27 august si pune la bataie 14,000 $, precum si nenumarate premii. Evenimentul se bucura de sprijinul Georgia State Championship Barbecue Cookoff si Kansas City Barbecue Society.

Succesul pe care il are este dovedit de cei 11 ani in care s-a desfasurat fara intrerupere, dar si de cele 70 de echipe care vor participa in aceasta vara.

Evenimentul este dedicat si copiilor, care se pot bucura timp de doua zile de surprizele puse la cale de organizatori. De altfel, deserturile pregatite la grill le sunt dedicate in intregime.

Pentru a fi la curent cu noutatile, puteti da “LIKE” la pagina de Facebook Pig & peaches BBQ Festival, unde s-au strans deja peste 1,000 de fani. Sa speram ca toti sunt iubitori de outdoor cooking si ca vor participa direct la provocare.

Asadar, ce poate fi mai frumos decat o competitie in care gatitul in aer liber este valorificat din plin? Voi ati participat la asa ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.