O reteta foarte usor de pregatit la grill-ul, cuptor si smoker Big Green Egg, care poate fi deliciul mesei de Paste.
Carnea de miel trebuie gatita pe gratar, prin metoda direct cooking pentru a obtine o crusta aurie si aromata.
Ingrediente
O reteta foarte usor de pregatit la grill-ul, cuptor si smoker Big Green Egg, care poate fi deliciul mesei de Paste.
Carnea de miel trebuie gatita pe gratar, prin metoda direct cooking pentru a obtine o crusta aurie si aromata.
Ingrediente
Frigarui de legume si pizza pregatite pe grill-ul, cuptor si smoker Big Green Egg de catre Dan- Silviu Boerescu.
Grill tips despre prepararea frigaruilor la gratar dar si pizza la cuptor ceramic de la Dan-Silviu Boerescu:
– frigaruile de legume preparate la gratar nu trebuie sa contina rosii pentru ca au o textura prea moale dupa coacere, daca va plac insa rosiile, puteti folosi rosii cherry;
Dan Silviu Boerescu pregateste la grill-ul cuptor afumatoare Big Green Egg un pui intreg la gratar si un desert neconventional: frigarui de fructe, glazurate cu cola. Cateva grill tips de la Dan Silviu Boerescu:
– pentru a obtine un jar perfect, folositi carbune natural, preferabil din lemn de esenta tare, acesta va arde mai mult timp si va da o aroma perfecta preparatului;
– inainte de a introduce puiul pe suport, puneti cateva felii de lime pentru aroma. Puteti incerca si cu alte tipuri de citrice precum grapefruit sau lamaie;
Printre retetele pregatite de Don Caruso la Grill Champions Tour a fost si o delicioasa rulada de pui preparata la grill-ul cu gaz.
Pentru ca invitatii s-au aratat foarte impresionati de rulada de pui la gratar, Don Caruso ne-a oferit si reteta proprie pe care o detaliem mai jos.
Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri