Acasă Blog Pagina 55

Coaste de miel in crusta de ierburi aromate la Big Green Egg

0

O reteta foarte usor de pregatit la grill-ul, cuptor si smoker Big Green Egg, care poate fi deliciul mesei de Paste.

Carnea de miel trebuie gatita pe gratar, prin metoda direct cooking pentru a obtine o crusta aurie si aromata.

Ingrediente

Frigarui de legume si Pizza pe Big Green Egg de Dan-Silviu Boerescu

0

Frigarui de legume si pizza pregatite pe grill-ul, cuptor si smoker Big Green Egg de catre Dan- Silviu Boerescu.

Grill tips despre prepararea frigaruilor la gratar dar si pizza la cuptor ceramic de la Dan-Silviu Boerescu:

– frigaruile de legume preparate la gratar nu trebuie sa contina rosii pentru ca au o textura prea moale dupa coacere, daca va plac insa rosiile, puteti folosi rosii cherry;

Pui intreg la gratar si frigarui de fructe pe Big Green Egg de Dan Silvu Boerescu

0

Dan Silviu Boerescu pregateste la grill-ul cuptor afumatoare Big Green Egg un pui intreg la gratar si un desert neconventional: frigarui de fructe, glazurate cu cola. Cateva grill tips de la Dan Silviu Boerescu:

– pentru a obtine un jar perfect, folositi carbune natural, preferabil din lemn de esenta tare, acesta va arde mai mult timp si va da o aroma perfecta preparatului;

– inainte de a introduce puiul pe suport, puneti cateva felii de lime pentru aroma. Puteti incerca si cu alte tipuri de citrice precum grapefruit sau lamaie;

Rulada de pui marca Don Caruso

0

Printre retetele pregatite de Don Caruso la Grill Champions Tour a fost si o delicioasa rulada de pui preparata la grill-ul cu gaz.

Pentru ca invitatii s-au aratat foarte impresionati de rulada de pui la gratar, Don Caruso ne-a oferit si reteta proprie pe care o detaliem mai jos.

 

Ingrediente rulada de pui:

Don Caruso si Prima TV prezinta lectia de barbecue

0

 

Prima editie Grill Champions Tour a vrut sa demonstreze ca gatitul in aer liber reprezinta mai mult decat sa pregatesti niste mici si sa produci mult fum:  lectia de barbecue mult-dorita!

Don Caruso ne-a oferit o adevarata lectie cu preparatele sale care au uimit toti invitatii: curmalele invelite în bacon, pulpa de porc marinata în stil jamaican, rulada de pui cu sunca de parma, branza Cedar si busuioc, merele coapte umplute cu pudding de vanilie, cu marmelada, crustă de migdale si miere.

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri