Acasă Blog Pagina 54

Concurs pentru pasionatii de outdoor cooking

0

Pentru ca se apropie sezonul de grill & outdoor cooking, Bucatarescu.ro si CampingGrill.ro te invita la concurs!Poti castiga unul dintre cele 4 seturi de condimente pentru gratar – Dizzy Pig. Fiecare set contine cate 4 arome: Red Eye Express, Shakin’ the Tree,  Jamaican Firewalk si Raging River.

Red Eye Express – condiment barbecue care imbina aroma de piper cu cea a aromei de cafea proaspat macinata. Aroma imbietoare ce rezulta din aceasta combinatie inedita este completata cu savoarea fina a unui amestec de plante si o varietate de chili, amestecuri de ardei iute. Dizzy Red Eye Express este un condiment natural pentru preparate la gratar sau la cuptor ce poate fi utilizat atat de profesionisti dar si de impatimiti ai gatitului la gratar.

Interviu Don Caruso de Dan Silviu Boerescu

0

Dan Silviu Boerescu l-a intervievat pe Don Caruso in cadrul Grill Champions Tour,  in timp ce acesta pregatea delicioasa ceafa de porc marinata in stil jamaican la grill-ul afumatoare Big Green Egg.

In cadrul Grill Champions Tour desfasurat la sfarsitul lunii martie si organizat de GrillSociety.ro, campionul mondial la barbecue le-a oferit invitatilor sfaturi si a dezvaluit cateva dintre secretele sale de pregatire a unui meniu complet la gratar.

Tips & tricks de la Don Caruso:

World Grill&BBQ Championship

0

Luna mai ii provoaca pe iubitorii de outdoor grilling din toata lumea la una din cele mai mari competitii culinare. World Grill&BBQ Championship a ajuns la editia a 11-a si este organizata de “The German Barbecue Association”. Da, exista un Campionat Mondial al Gatitului la Grill & Barbecue ce se desfasoara o data la trei ani si este organizat de  o asociatie care investeste in evenimente de gatit in aer liber si care crede in acest tip de educatie si cultura.

Anul acesta, campionatul se va desfasura in localitatea Gronau, Germania, in perioada 20-22 mai si reuneste echipe de pasionati ai gatitului la gratar din toata lumea.

Bobby Flay, despre arta outdoor cooking-ului

0

“Grilling means good times, good friends, and hopefully, great food.”
(Bobby Flay, celebrity chef)

Pare foarte la indemana sa gandim precum Bobby Flay, unul din cei mai cunoscuti bucatari de origine americana, nu-i asa? Cu toate acestea, cati dintre noi sunt pasionati de gatitul in aer liber? Si nu, nu ne referim la 1 Mai, ziua in care iesim la gratar cu prietenii si familia. Acolo e vorba de un context mai degraba socio-cultural, care oricum capata proportii greu de digerat de la un an la altul.

Mixed grill romanesc de Dan-Silviu Boerescu

0

De aceasta data, Dan-Silviu Boerescu pregateste pe grill-ul afumatoare Big Green Egg un mixed grill romanesc prin procesul de indirect cooking (carnea nu este expusa in mod direct la foc).

Acest proces de gatire permite prepararea mai multor tipuri de carne in acelasi timp.

Grill tips de la Dan-Silviu Boerescu:

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri