Acasă Blog Pagina 11

Magazinul de gratare CampingGrill.ro implineste 10 ani

0

Incercand in fiecare sezon sa surprindem placut iubitorii de gratare cu diverse noutati si inovatii in domeniu, magazinul de gratare CampingGrill.ro a reusit sa ajunga la un deceniu de activitate pentru care va multumim tuturor: clienti, parteneri si prieteni care apreciati calitatea unui gratar „bine facut” si la propriu si la figurat ;-)!

 

Cu aceasta ocazie va promitem, ca in fiecare an, un sezon „incins” la gratar si va asiguram ca mai avem multe retete de incercat impreuna, condimente de testat, procedee de gatit la gratar de exersat, sfaturi de grilling de urmat si, nu in ultimul rand, muuuulte fripturi de … mancat! Toate la magazinul de gratare CampingGrill!

Burger de vita pe placa de sare

0

Despre burgeri am mai scris retete aici si aici ceea ce nu inseamna ca nu o sa mai scriem mai ales ca, in prezent, burgerii sunt la mare moda si nu doar cei din carne de vita. Dar de fiecare data o sa incercam sa va prezentam retete de burgeri speciali, diferiti, dar mai ales testati si de noi ;-). Va propunem asadar un burger de vita pe placa de sare!

Banane la gratar

0

Alaturi de merele coapte, un desert cu banane la gratar este probabil cel mai apreciat desert de fructe preparate in sezonul rece. Asa ca profitam de aceasta perioada a anului sa va prezentam o reteta usoara si rapida de banane la gratar care va impresiona si incanta familia, prietenii sau musafirii.

Somon afumat la rece, Somon fumee, Somon carpaccio

0

Ingrediente somon afumat la rece:

  • file de somon 1,5 kg (aprox. 55 cm lungime)
  • sare
  • zahar brun
  • piper proaspat macinat
  • marar proaspat (3-4 legaturi)
  • whiskey

Pulpe de curcan afumate si legume la gratar ceramic Primo

0
pulpe-de_curcan-afumate-gratar-carbune-primo

Odata cu venirea toamnei parca tot mai mult ne dorim sa mai profitam de cateva zile cu soare la gratar si mai ales daca avem in plan si ceva pentru afumat 🙂 cum ar fi de exemplu un curcan intreg sau curcan umplut sau, de ce nu, doar 2 pulpe de curcan afumate, asa cum ne-am propus noi in aceasta duminica insorita de toamna tarzie.

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri