Muschiulet de porc la gratar - un preparat usor de pregatit dar cu efect maxim - fie ca finger-food, aperitiv, dar si ca fel principal alaturi de o garnitura pe masura. Noi il folosim in mod special pentru rolul...
Va prezentam o reteta pentru un piept de rata pe placa de cedru, retata transpusa in realitate la gratar, la Grill Champion Tour II.   Astfel avem urmatoarele ingrediente pentru un piept de rata pe placa de cedru reusit: 2 buc....
Piept de pui la gratar cu dulceata de cirese pregatit la Grill Champions Tour cunoscut sub numele de scena: Cherry Bomb Chicken!   Ingrediente piept de pui la gratar Cherry Bomb Chicken: 2 buc. jumatati de piept de pui 1 lingura...
O reteta foarte usor de pregatit la grill-ul, cuptor si smoker Big Green Egg, care poate fi deliciul mesei de Paste. Carnea de miel trebuie gatita pe gratar, prin metoda direct cooking pentru a obtine o crusta aurie si aromata. Ingrediente   2 kg...
Zilele trecute DonCaruso ne-a facut pofta cu un preparat la gratar mai rar dar renumit, despre care am si scris aici. De data aceasta am zis sa incercam cotlete de berbecut la gratar, mai exact cotlete de Noua Zeelanda,...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri