Imediat dupa sacrificarea unei vite, indiferent de rasa, varsta sau hrana primita, chiar si cea mai apreciata bucata de carne este tare si neplacuta, astfel carnea de vita trebuie maturata pana la 4 saptamani.
Asa cum spuneam si aici, exista...
De ce ne place iuteala la gratar - Despre iuteala si ardei iuti Jalapeno, Habanero si altii - Ce este iuteala
Saptamanile trecute scriam despre imbogatirea cunostiintelor cultural-culinare cu ocazia vizitei efectuate la Muzeul de condimente din Hamburg. O stire...
Ce vin asociem fripturilor la gratar este o intrebare pe care o intalnim tot mai des asa ca ne-am gandit sa va oferim cateva indicatii si recomandari fara a fi reguli batute in cuie si lasandu-va voua liberatatea de...
O intrebare pe care si-o poate pune oricine atunci cand doreste sa isi doteze terasa cu un gratar de calitate, fara carbuni sau lemne. De ce trebuie sa tinem cont, ce aspecte ne intereseaza in mod special si mai...
In America, peste 40 de milioane de oameni ies in natura, la picnic in fiecare an. Merg sa gateasca in aer liber, sa faca drumetii, sa exploreze. La noi nu exista o statistica foarte clara, dar cu siguranta numarul romanilor...