Un accesoriu foarte important al gratarului este capacul. Cum sa gatim la gratar? Cu capacul deschis sau inchis? Care este diferenta? Va voi povesti in randurile care urmeaza! A face gratar (cu gaz sau carbune) - fara capac - este...
Este una din cele mai aprinse dezbateri intre impatimitii BBQ-ului. De obicei, pentru maestrii nu exista compromis si sunt fie intr-o tabara fie in cealalta. Departe de a fi expert, am ocazia de a gati pe cele doua grill-uri...
Searing este o metoda de grilling foarte cunoscuta care presupune formarea unei cruste la suprafata carnii prin expunerea la temperaturi inalte, intr-un timp scurt. In limbaj popular spunem ca “sigilam” sucurile sau umezeala in interiorul bucatii de carne. Putem...
Stiati ca exista mai bine de 10 metode de gatit la gratar? Una dintre aceste metode, “grid iron cooking”, este folosita in special pentru peste si legume. Numele tehnicii vine de la plita de fonta in care se pun ingredientele...
Ne pregatim de primavara, ce-i drept timid insa primavara va veni cu siguranta. Am realizat pentru voi o selectie a noutatilor sezonului 2012 in materie de grilluri si accesorii  sau, asa cum sunt cunoscute in Romania drept gratare de...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri