Pe langa soare, bronz, lene, evenimente in aer liber si alte cele, vara are un mare avantaj: posibilitatea de a gati zilnic la grill. Alaturi de prieteni sau familie, BBQ-ul presupune un pic mai mult decat aruncarea unor bucati...
Frigarui de legume si pizza pregatite pe grill-ul, cuptor si smoker Big Green Egg de catre Dan- Silviu Boerescu. Grill tips despre prepararea frigaruilor la gratar dar si pizza la cuptor ceramic de la Dan-Silviu Boerescu: - frigaruile de legume preparate...
Ne-am dat seama tot mai mult ca outdoor cooking-ul este la indemana oricui. E o activitate care poate fi practicata cu spor in orice familie, in conditiile in care exista un pic de deschidere si vointa. E adevarat ca...
Suntem in plin sezon de gatit in aer liber, asadar nu ducem lipsa nici de festivaluri. Mai multe la ei (SUA) decat la noi, dar e bine ca se intampla. Pigs & Peaches BBQ Festival are deja traditie in...
Desi ambele initiative se adreseaza unor mase generoase de oameni, cel de-al doilea abia capata ecouri. Despre Woodstock nu e cazul sa povestim aici, insa e demn de mentionat impactul mare pe care l-a avut de fiecare data. Se...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri