Pentru cei mai multi dintre noi, un astfel de titlu nu suna deloc tentant. Totusi, sa nu ne grabim cu scenariile. E vorba despre gatitul in aer liber, o activitate care ar trebui sa ne preocupe in mod constant. De...
De  fapt, “greu” e un cuvant cam dur. Cel putin cand vorbim despre outdoor cooking. Sa spunem ca prima data e mai provocator. Suna mai uman, nu-i asa? Gatitul in aer liber poate fi oricum, numai dificil nu. Poate...
Desi titlul de mai sus v-ar putea determina gandurile sa zboare spre cine stie ce spatii exotice, trebuie sa va spunem ca nu despre asta vom vorbi in continuare. Conceptul de „island grill” chiar exista si e unul despre...
In meniul de miercuri de la Violeta’s am putut savura minunatul Peposo notturno, carne de vita inabusita 8 ore in vin, prin metoda slow cooking, la Big Green Egg. De acum inainte, in fiecare miercuri, veti regasi in meniul Violeta's...
Ne-am dat seama tot mai mult ca outdoor cooking-ul este la indemana oricui. E o activitate care poate fi practicata cu spor in orice familie, in conditiile in care exista un pic de deschidere si vointa. E adevarat ca...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri