Friptura de miel la gratar

0
11098

Friptura de miel la gratar este unul dintre preparatele noastre preferate pentru masa de Paste. Si cum se apropie Sarbatoarea Invierii Domnului ne-am gandit sa va propunem cateva variante de friptura de miel la gratar testate si aprectiate de noi de-a lungul anilor.

 

Pulpa de miel la gratar, o friptura de miel la gratar cu care nu dati gres

 

De la prepararea pulpei de miel la gratar (ca tot a venit primavara) nu trebuie sa lipseasca cateva plante aromatice care alaturi de sucul de lamaie, uleiul de masline, piper, sare si usturoi vor forma o marinada aromata ce apoi va genera o friptura de miel deosebita. Dar nu doar marinada va face friptura delicioasa ci si sucul de cirese sau un pahar de cidru. Cum si cand le folosim precum si alte secerete pentru o friptura de miel suculenta si modul de preparare le veti descoperi in video-ul realizat de Bucatar Maniac si OUTDOORCHEF:

 

 

Pregatirea pulpei de miel la un gratar cu carbune, cum este OUTDOORCHEF Kensington 570C, confera o aroma unica, cea a carbunelui. Reteta pentru friptura de miel la gratar cu toate ingredientele necesare si pasii pentru preparea pulpei de miel cu tips & tricks pentru gatitul indirect la foc mediu si hidratarea bucatii de carne le gasiti in detaliu aici.

 

Cotlete de berbecut la gratar, un alt tip de friptura de miel la gratar

 

In cazul in care pulpa de miel nu este preferata voastra, atunci va recomandam cotletele de berbecut ce pot fi la fel de bine preparate si cu alte ocazii speciale. Bineinteles ca puteti prepara cotlete feliate, prin frigere directa pe gratar, dar poate ca merita sa incercati si variantele de bucati intregi care oricum se prepara relativ rapid datorita marimii reduse a cotletelor si care vor fi mai suculente, dar si mai spectaculoase din punct de vedere estetic ? . In acest ultim caz recomandam cotlelte de berbecut in stil mediteranean .

 

friptura de miel la gratar

 

Va dorim o masa imbelsugata, jar incins si numai de bine!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.