In gradina traditionala si cu participarea exceptionala a BucatarManiac.ro, organizam Sambata 25 Mai Learning By Burning - Meniu BBQ 2.0 :-):
- Branza de capra de la Delaco, cu nuci si invelita in frunze de vita de vie
- Saltimboca alla...
Asa s-a intamplat la Learning by Burning @Arad intr-o zi neasteptat de insorita unde - in gradina lui BucatarManiac.ro - invitatii ies la gratar iar aromele de pe gratar s-au amestecat cu un buchet de vin ales iar invitatii...
Bucuresti - Baneasa, sambata, 28.09. alaturi de partenerii nostri traditionali Peris, Creator de Pofta, Iubesc salatele si Fan Brânză, am sustinut o prezentare despre tehnici de afumare la cald (smoking) la partenerul nostru BricoStone. Pozele vorbesc de la sine....
Sambata, 6 aprilie a avut loc Learning by Burning - Meniu Mediteranean avand ca tema centrala aromarea carnii prin afumare cu lemnisoare. Bucurosi ca ploaia ne-a ocolit, am preparat 4 feluri la gratar, am degustat vin de la Corcova,...
In luna Mai va asteptam sa participati la sezonul 3 al seriei de seminarii de gatit la gratar Learning by Burning! Incepind cu Sambata, 9 Mai, ora 13.00 dam startul seminariilor de barbecue cu meniu pescaresc la gratar: Pofta...