Sambata, 8 Decembrie, cei doi campioni mondiali ai barbecue-ului, Camillo "Don Caruso” Tomanek si „Don Marco” Greulich, vor veni la Timisoara pentru a transforma in realitate retete proprii - specifice sezonului de iarna - in cadrul evenimentului premium dedicat...
Sambata, 6 aprilie a avut loc Learning by Burning - Meniu Mediteranean avand ca tema centrala aromarea carnii prin afumare cu lemnisoare. Bucurosi ca ploaia ne-a ocolit, am preparat 4 feluri la gratar, am degustat vin de la Corcova,...
Asa s-a intamplat la Learning by Burning @Arad intr-o zi neasteptat de insorita unde - in gradina lui  BucatarManiac.ro - invitatii ies la gratar iar aromele de pe gratar s-au amestecat cu un buchet de vin ales iar invitatii...
Bucuresti - Baneasa, sambata, 28.09. alaturi de partenerii nostri traditionali Peris, Creator de Pofta, Iubesc salatele si Fan Brânză, am sustinut o prezentare despre tehnici de afumare la cald (smoking) la partenerul nostru BricoStone. Pozele vorbesc de la sine....
O zi minunata de primavara autentica  - dar timpurie totusi - a gazduit prima editie a seminarului de barbecue Learning By Burning in care pofta de a gati dar si de a manca in aer liber ne-a motivat pe...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri