Impresii de la Grill Champions Tour No. 6

0
435

Vinerea trecuta am petrecut din nou alaturi de Don Marco si Don Caruso unde altundeva decat…la gratar! In ambianta placuta a restaurantului Diplomat din Herastrau, am savurat un meniu inspirat din preparatele traditionale caraibiene pe gratarele ceramice, cu gaz si carbune ale celor de la CampingGrill.ro. Atractia serii a fost un purcelus de lapte de 12kg marinat in stil jamaican, jerk pork, 4 ore, low slow & afumat. Printre altele, ciocanele de pui in stil mexican si glazurate cu marmelada de caise si rom au facut senzatie. Frigaruile de creveti cu ananas si chili iar apoi porc preparat in stil jamaican cu Don Marco’s Karibik Rub si ceapa verde au potolit pofta pasionatilor prezenti. Garniturile au constat in salate cu dressing proaspat, fructat dar si porumb copt la gratar cu unt de cocos si condimente Wonder Green.

In ciuda vremii capricioase, evenimentul a fost unul deosebit de reusit iar desertul „in flacari” cu fructe exotice coapte in ananas, flambate cu rom de 80º si servit cu inghetata a incalzit definitiv atmosfera pe terasa! Multumim participantilor, va oferim cateva poze relevante si promitem sa revenim cu retetele culinare ale celor doi maestri de BBQ, in detaliu :-)!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.