Meniu caraibian la gratar intr-un cooking show spectaculos

meniu caraibian la gratar

Doar vineri 27 martie, incepind cu ora 16.00, intr-un cadru de vis in gradina si pe terasa Restaurant Diplomat din Bucuresti, va propunem un show culinar la gratar marca Don Caruso si Don Marco prezentat de Florin Itu si Madalin Simion. Doi maestrii ai barbecue-ului mondial sustinuti de doi gurmanzi autentici locali, iubitori de vinuri si de mancaruri alese, vor hrani pasiunea audientei selecte.

Participantii se vor bucura de preparate la gratar cu specific caraibian acompaniate de cocktail-uri cu rom cubanez si degustare de vinuri fructate, de soiuri alese. Mix-urile de condimente patentate de Don Marco vor scoate in evidenta aromele specifice regiunii Caraibilor. Frigaruile cu creveti si ananas in sos fructat si ciocanelele de pui cu glazura de caise si rom, servite cu salata, sos cu chilli si limeta, vor deschide o dupa-amiaza relaxanta de primvara timpurie. Traditionalul Jerk Pork, friptura de porc in stil jamaican, cu garnitura de porumb copt si nuca de cocos, va fi felul principal al serii. Hot-Flame Ananas si fructe exotice cu biscuiti Amaretti si inghetata de vanilie este desertul surpriza care va fi pregatit… bine-inteles tot la gratar :-)!

Promitem sa revenim cu review-uri, poze si retete cat de curand ;-)!

Vouchere de participare puteti comanda aici!

Eveniment sustinut in colaborare cu: CampingGrill.ro – Your BBQ Shop, Restaurant Diplomat, OUTDOORCHEF Grills, Don Marco’s BBQ, Viile Metamorfosis, Ewhisky.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *