Despre After Work Barbecue

In completarea evenimentelor deja consacrate Grill Champions Tour precum si seria de seminarii Learning By Burning, pentru sezonul 2016 va propunem un nou concept de evenimente a caror misiune este de a prezenta pasionatilor preparate la gratar gatite low-and-slow-and-smoked: After Work Barbecue.

 

Preparatele primelor editii, organizate la sediul magazinului de gratare CampingGrill.ro, vor fi coaste de porc afumate Low&Slow Smoked RIBS precum si Burgeri din Pulled-Pork, ceafa de porc intreaga pregatita timp de peste 10 ore in grill ceramic.

Seara, incepind cu ora 18.30, dupa o zi de munca, ce poate fi mai placut decat sa ne bucuram de barbecue alaturi de savoarea berii artizanale Zaganu? Urmariti pe CampingGrill.ro calendarul evenimentelor si tematicile aferente.

 

Multumim Partenerilor care sustin After Work BBQ: Bere Zaganu, CampingGrill.ro, SmokeWood si DonMarco’s BBQ Rubs. Locurile sunt limitate asa ca iti recomandam sa te inscrii din timp!

2 raspunsuri pentru “Despre After Work Barbecue

  1. Doru

    Buna ziua,
    va urmaresc cu interes. Dar, la ce-i buna experienta impartasita daca nu am posibilitatea de „copy – paste”? Si atunci ma orientez pe acel tip de bloguri.
    Pacat si succes.

    1. GrillSociety.ro Post author

      Buna ziua,
      Ne bucuram sa auzim ca ne urmariti cu interes si speram sa o faceti in continuare ;-). Din pacate, acest blog este atractiv si pentru persoane mai putin bine-intentionate care „copy-paste” textele noastre asumandu-si-le si chiar obtinand venituri pe baza lor. Tocmai pentru ca dorim sa evitam astfel de cazuri, destul de frecvente in Romania, nu oferim posibilitatea de „copy-paste” a textelor de pe blog. Va recomandam sa flositi butonul print de la finanul fiecarui articol sau, daca aveti nevoie de ceva concret, sa ne trimiteti un email si va vom furniza informatia :-)! Va multumim si va dorim experiente placute la gratar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *