Acasă Blog Pagina 50

Prima data e mai greu…

0

De  fapt, “greu” e un cuvant cam dur. Cel putin cand vorbim despre outdoor cooking. Sa spunem ca prima data e mai provocator. Suna mai uman, nu-i asa? Gatitul in aer liber poate fi oricum, numai dificil nu. Poate fi amuzant, indraznet, captivant. Depinde de noi cum traim o astfel de experienta. Totusi, alegerea grill-ului potrivit cantareste destul de mult la succesul sau esecul unui barbecue.

Cei mai multi dintre noi sunt convinsi ca nu stiu sa faca alegerea inteleapta atunci cand vine vorba de grill-uri. Ei bine, lucrurile sunt mai simple decat am crede. In primul rand, inainte de a achizitiona un astfel de obiect, e recomandat sa stim diferentele dintre grill-urile cu gaz, cu carbune, afumatoare sau electrice. Particularitatile fiecaruia ne vor usura mare parte din munca. De aseenea, exista o multime de grill-uri care ne permit sa le luam cu noi la petrecere sau la camping. Odata ce ne informam cu privire la facilitatile oferite de acestea, ne vom apropia si mai mult de decizia corecta.

Insula grill-urilor

0

Desi titlul de mai sus v-ar putea determina gandurile sa zboare spre cine stie ce spatii exotice, trebuie sa va spunem ca nu despre asta vom vorbi in continuare. Conceptul de „island grill chiar exista si e unul despre care credem ca merita sa stiti. Are de-a face cu outdoor cooking-ul, asa ca speram sa fiti entuziasti de ce va urma.

Ce este?

Island grill este de fapt un spatiu de gatit in aer liber. Are in componenta un grill, o suprafata de pregatire a bucatelor si un loc de depozitare a acestora. Functioneaza aproape ca o bucatarie exterioara, cu mentiunea ca va puteti bucura in tihna de natura si aer curat. In California de Sud aproape toate gospodariile se bucura de o astfel de activitate. Oamenii de acolo au optat pentru diferite tipuri de grill, in functie de modul in care sunt obisnuiti sa gateasca.

Din secretele culinare ale Violetei – Peposo notturno

0

In meniul de miercuri de la Violeta’s am putut savura minunatul Peposo notturno, carne de vita inabusita 8 ore in vin, prin metoda slow cooking, la Big Green Egg.

De acum inainte, in fiecare miercuri, veti regasi in meniul Violeta’s delicatese specifice, secretele culinare proprii preparate la Big Green Egg.

Grija mare la echipamente

0

In America, peste 40 de milioane de oameni ies in natura, la picnic in fiecare an. Merg sa gateasca in aer liber, sa faca drumetii, sa exploreze. La noi nu exista o statistica foarte clara, dar cu siguranta numarul romanilor care prefera sa isi petreaca timpul in natura este foarte mic comparativ cu cel al americanilor.

Ganditi-va pentru o secunda cate riscuri presupun aceste evadari la iarba verde. E suficient ca doar cateva persoane sa dea gres ca totul sa se transforme rapid intr-un cosmar. Principalii factori care pot determina crearea unui dezastru au de multe ori legatura cu echipamentele de outdoor cooking.

Bobby Flay – gatitul in aer liber este o sursa de divertisment

0

„Grilling takes the formality out of entertaining. Everyone wants to get involved.” (Bobby Flay)

Acelasi Bobby Flay ne ajuta sa completam puzzle-ul cu imaginea pe care o avem despre gatitul in aer liber. Suntem deja pasionati de asa ceva, dar o perspectiva noua e binevenita oricand. Ne regasim in vorbele maestrului american si speram ca nu suntem singurii de pe aici.

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri