Acasă Blog Pagina 22

Frigarui de vita in stil spaniol

0
frigarui de vita in stil spaniol la gratar

Ingrediente frigarui de vita in stil spaniol pentru 6-8 persoane:

  • 2 muschiuleti de vita (manzat) de 1,2 – 1,6 kg, taiati in cubulete de 3 cm grosime
  • 2 ardei grasi rosu & 2 verde (taiati in bucatele patrate de 3 cm grosime)

Steak de vita la gratar pentru Valentine’s Day

0

Alintati-va papilele gustive alaturi de cea draga sau de cel drag, dupa caz :-), cu un steak de vita la gratar preparat in stil Valentine’s Day!

 

Ingrediente:

  • 2 felii a 200-250 gr. steak de vita maturata (recomandare: vrabioara sau antricot);
  • ulei de masline;
  • sare si piper

Somonul, ca somonul dar SALATA pe gratar ?!?!

0

Da! Da! Ati citit si inteles foarte bine! Nu doar bucati de carne sau frigarui de legume pot fi puse pe gratar ci chiar si salata verde ;-)!

Cum in curand se cam termina Sarbatorile de Iarna (dupa Sf. Ion) toti ne vom dori altceva pe masa, numai “porc” sa nu fie. 😉  Pe blog mai gasiti si alta reteta de somon, dar afumat cu lemn de cedru iar daca nu va place somonul afumat, va oferim o varianta usoara si rapida de somon copt.

 

Iata ingredientele pentru 4 persoane unde somonul „rules”:

Meniu de Revelion: piept de rata cu fasole verde si piure cu morcovi

0

Unul dintre cele mai interesante preparate la gratar ramane un piept de rata, afumat pe placa de cedru si cu glazura de sirop de artar. Despre modul cum se prepara aceasta delicatesa am scris aici! Daca sunteti in cautarea unor arome noi atunci va recomandam un piept de rata cu fasole verde preparat cu mix-ul de condimente Mafia Coffee Rub si/sau cu Texas Rub. Ambele mix-uri de la Don Marco’s BBQ se potrivesc la orice fel de carne rosie. Asa ca, in afara de varianta cu condiment Pig Wing din link-ul de mai sus, va recomandam si aceste 2 optiuni.

 

Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru un piept de rata cu fasole verde reusit:

Meniu de Revelion: Gasca umpluta cu portocale si galusti de piure, afumate

0

Mai mult ca sigur ca in perioada Sarbatorilor de iarna ati participat alaturi de familie si prieteni la tot felul de ospaturi cu preparate traditionale de porc gen piftie, toba, caltabos, carnati sau sarmale. Porbabil ca intre timp v-ati si saturat de ele si va ganditi la un meniu diferit pentru masa de Revelion. In cazul in care retetele noastre cu Curcan sau Piept de rata nu vi se par potrivite sau le-ati gustat de curand, atunci va invitam sa puneti in aplicare acest fel usor care cu siguranta va impresiona mesenii: gasca umpluta cu portocale.

 

Ingrediente pentru gasca umpluta cu portocale:

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri