Timisorenii pot savura preparate specifice de iarna la grill, cu ocazia celei de-a IV-a editii Grill Champions Tour

Sambata, 8 Decembrie, cei doi campioni mondiali ai barbecue-ului, Camillo „Don Caruso” Tomanek si „Don Marco” Greulich, vor veni la Timisoara pentru a transforma in realitate retete proprii – specifice sezonului de iarna – in cadrul evenimentului premium dedicat pasionatilor de grilling si barbecue, Grill Champions Tour.

Meniul cu 5 feluri de preparate conceput de cei doi campioni mondiali, meniu pe care il vor savura cei 60 de invitati prezenti la eveniment, contine preparate din carne de pasare si porc ce au fost marinate in prealabil pana la 12 ore in diverse amestecuri de condimente speciale pentru barbecue marca Don Marco’s BBQ Rub sau afumate la cald in grill-uri speciale tip afumatoare, timp de pana la 3 ore.

Incepand cu ora 13:00 participantii vor putea urmari cum cei 2 campioni vor prepara la diverse grill-uri muschiulet de porc invelit in sunca de Serano, piept de rata afumat pe placa de cedru imbibata in vin rosu si vor putea observa cum se desfasoara afumarea unui curcan intreg intr-un grill ceramic. Chiar si desertul, mere umplute si coapte, pregatit de asemenea sub ochii invitatilor va putea fi savurat ca un desert delicios la gratar.

Citeste mai mult: Timisorenii pot savura preparate specifice de iarna la grill, cu ocazia celei de-a IV-a editii Grill Champions Tourafis eveniment_online_Grill Champions Tour_dec.2012

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *