Va propunem o reteta calcan intreg la gratar, pe plita! Inainte de a prezenta ingredientele si modul de preparare al calcanului la gratar, pe plita de fonta, trebuie spus ca avem de a face cu un peste care traieste...
Ingredientele pentru aceasta reteta nu sunt numeroase si nici complicate. Va prezentam o reteta curcan umplut, de data aceasta cu portocale si copt in aburi de tequila, usor de realizat chiar si pentru o masa festiva: 1 curcan de...
Va propunem o reteta usoara si inedita de a prepara pieptul de pui la gratar si anume piept de pui umplut cu mozarella si busuioc!   Ingrediente piept de pui umplut: piept de pui, dezosat si fara piele; mozarella; busuioc; rosii...
Ingrediente pentru friptura la gratar - Rulada din carne tocata umpluta cu branza: 600 gr. amestec de carne tocata (50% porc / 50% vita) 2 – 3 linguri de amestec de condimente Don Marco’s BBQ Rub - Pork Powder ...
Inainte de a va destainui care sunt ingredientele si cum se prepara aceasta specialitate - chiftelute americane - tip « fingerfood », va dezvaluim provenienta denumirii de MOINK. «M» provine de la «muuuu», mugetul vacii iar «oink-oink» de la...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri