Va propunem o reteta calcan intreg la gratar, pe plita!
Inainte de a prezenta ingredientele si modul de preparare al calcanului la gratar, pe plita de fonta, trebuie spus ca avem de a face cu un peste care traieste...
Ingredientele pentru aceasta reteta nu sunt numeroase si nici complicate. Va prezentam o reteta curcan umplut, de data aceasta cu portocale si copt in aburi de tequila, usor de realizat chiar si pentru o masa festiva:
1 curcan de...
Va propunem o reteta usoara si inedita de a prepara pieptul de pui la gratar si anume piept de pui umplut cu mozarella si busuioc!
Ingrediente piept de pui umplut:
piept de pui, dezosat si fara piele;
mozarella;
busuioc;
rosii...
Ingrediente pentru friptura la gratar - Rulada din carne tocata umpluta cu branza:
600 gr. amestec de carne tocata (50% porc / 50% vita)
2 – 3 linguri de amestec de condimente Don Marco’s BBQ Rub - Pork Powder
...
Inainte de a va destainui care sunt ingredientele si cum se prepara aceasta specialitate - chiftelute americane - tip « fingerfood », va dezvaluim provenienta denumirii de MOINK. «M» provine de la «muuuu», mugetul vacii iar «oink-oink» de la...