Meniu Mediteranean la Grill Champions Tour

0
629

Unii dintre voi ati participat la editii anterioare, altii au dorit sa ia parte la eveniment insa distanta sau data a fost un inconvenient. Pentru voi toti, organizam Grill Champions Tour – editia de primavara ce va avea loc in Bucuresti, vineri 27 Aprilie,  intr-un decor mediteranean, chiar inainte de traditionalul 1 Mai. Tocmai pentru ca la editia trecuta, cei doi campioni ai barbecue-ului Don Marco si Don Caruso care au realizat un show culinar cu preparate la gratar pe timp de iarna, au starnit admiratia dar si curiozitatea culinara a pasionatilor de grilling, revin la Grill Champions Tour editia a III-a si ne pregatesc un meniu mediteranean, de primavara.

Posibilitate de a degusta preparatele la gratar ale celor doi campioni, de a te bucura de un meniu complet de la antreuri pana la desert preparate la gratar, avantajul de a primi sfaturi direct de la sursa, vizionarea unui show culinar si testarea metodelor de gatit pe diverse grilluri performante sunt cateva dintre beneficiile pe care vi le-am oferit la editiile anterioare. Va promitem o editia de primavara cel putin la fel de incitanta si animata, cu specific mediteranean.

Posesorii de carduri Grill Society Club se pot inscrie direct la eveniment trimitind un email la adresa contact[at]grill-society[dot]ro. Cei care doresc sa participe pot  comanda un voucher de participare pentru doua persoane sau telefonic, la 0720 472 827. Numarul de vouchere disponibile este limitat si poate fi comandat pana miercuri 25 Aprilie, ora 18.00.

In calitate de organizator al Grill Champions Tour, GrillSociety.ro se bucura de sprijinul parterilor care au facut posibila aceasta manifestare inca de la inceput: CampingGrill.ro – specialist in gratare de gradina performante, Corcova Roy & Damboviceanu – vin din zona romanesca cu traditie,  Brands International – cafea Nespresso şi nu in ultimul rand RFamily – furnizor de produse proaspete si congelate de peste ce sustine in exclusivitate profilul mediteranean al Grill Champions Tour – editia a III-a.

Va asteptam cu drag la Grill Champions Tour – editia a III-a, sa deschidem impreuna sezonul de petreceri la gratar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.