Linia de condimente pentru gratar Don Marco’s BBQ

0
702
condimente gratar

Linia de condimente pentru gratar, in stil american, a producatorului german Don Marco’s BBQ devine, odata cu trecerea timpului, apreciata si recunoscuta chiar si in Romania. Daca pana acum mix-urile de condimente Cherry Bomb (pentru carne de vita si costite), Pig Wing (pentru pasare si porc) sau Mafia Coffee Rub (vanat si vita) au scris istorie in dezvoltarea culturii barbecue-ului in tara noastra, amestecuri de condimente noi precum KING CACAO sau JAMAICAN JERK impresioneaza prin aroma dulce sau iute si capacitate de fragezire a bucatii de carne.

Spare ribs, cotlete intregi, bucati de carne sau costite la gratar, pui sau curcan intreg, ciolan de porc sau piept de vita, toate pot fi preparate in gratare de calitate, cu gaz sau carbune, prin slow-cooking si afumare, frecate in prealabil cu mix-uri de condimente.

 

Gramajul este generos: 180 gr, iar pretul corect, raportat la calitate: 43,- lei ( incl. 9% TVA)

 

In ceea ce priveste amestecurile de condimente in stil european, producatorul german ofera un adevarat recital cultural si culinar. De la Chimichurri ( vestita marinada sud-americana), continuand cu ASIA ( mix de condimente pt wok) sau Toskana ( mix de condimente italian) pana la mix de condimente exclusiv pentru branzeturi sau cartofi, salate, peste sau fructe de mare, poti alege absolut orice iti doresti, fara alergeni, conservati sau indulcitori.

 

Gramajul este generos: 100 gr, iar pretul corect, raportat la calitate: 34,- lei ( incl. 9% TVA)

Poti alege magazinul din apropierea ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.