Learning by Burning revine cu …Sezonul 2 de seminarii BBQ

2
419

Multi dintre voi au participat si stiu deja  despre seminariile de barbecue organizate de noi sub denumirea de Learning by Burning, altii nu au reusit sa participe si abia asteapta inceperea unui nou sezon de gatit la gratar. Pentru toti avem numai vesti bune: Learning by Burning revine in Sezonul 2 cu meniuri noi, cu tematici culinare cuprinzatoare astfel incat sa acopere toate gusturile sau preferintele.

Va asteptam in sezonul 2 cu meniuri americane dar si pescaresti, mediateraneene sau asiatice, toate pregatite la gratar in aer liber. Adresa unde se vor desfasura evenimentele in sezonul 2 o gasiti aici! Vom aborda teme clasice de grilling si BBQ precum Searing, Smoking, Low&Slow Cooking dar si teme non-conventionale precum Baking sau Roasting. Toate sub privirile voastre, cu degustare de vinuri alese si bine-inteles de savuroase preparate finale.

Ca si in sezonul trecut evenimentul este sustinut de producatorul de gratare elvetian OutdoorChef, vinurile Corcova de Mehedinti, condimentele pentru gratar Don Marco’s BBQ si nu in ultimul rand de CampingGrill.ro – Your Barbecue Shop.

Fiecare participant va primi Brosura Gratar pentru Maniaci precum si mostra gratuita de condimente pentru gratar de la Don Marco’s BBQ. Va asteptam cu apetit si voie buna!

eveniment_learning-by-burning_business_grill-society.ro_800

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.