Brosura Gratar pentru Maniaci

1
579

Inca o surpriza pregatita de GrillSociety.ro la inceput de sezon de grilling cu sprijin si implicare totala din partea BucatarManiac.ro…de aici si denumirea Gratar pentru Maniaci. Aceasta brosura cuprinde sfaturi practice consolidate individual de retete testate si transpuse in realitate chiar de Cristi Borod prin BucatarManiac.ro. Este vorba despre rezultatul provenit din experienta ultimilor 2-3 ani de gatit la gratar in mod inovativ, sanatos si curat, fara aprinderea grasimilor, fara fum in exces si prin metode diverse de preparare la gratar in mod traditional dar si nonconformist.

Cum poti obtine brosura Gratar pentru Maniaci?

  • esti posesor de card GrillSociety.ro si acesta este valabil in 2014, brosura o poti obtine de la sediul CampingGrill.ro in mod gratuit;
  • tocmai ai achizitionat un gratar de la CampingGrill.ro, primesti gratuit Gratar pentru Maniaci;
  • esti participant la Learning by Burning – sezonul II, brosura este a ta in mod gratuit. Cat de curand, vom comunica programul seminariilor BBQ Learning by Burning dar si meniul culinar pentru sezonul II.

Iti dorim gratare delicioase, idei de gatit la gratar mereu noi si nu in ultimul rand un sezon reusit si plin cu petreceri barbecue!

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.