Cartea Big Green Egg – Cookbook

0
424

Cartea Big Green Egg a fost creata, scrisa si pubicata pentru a sustine imaginea popularului grill si smoker ceramic, american Big Green Egg! Cuprinde nu numai 160 de retete culinare de specialitate dar si instructiuni, tips si sfaturi practice de utilizare completa a unui Big Green Egg. In timp ce majoritatea retetelor cartii se pot prepara aproape pe orice gratar, multe dintre acestea sunt gandite pentru accesorii specifice Big Green Egg, ceea ce face din aceasta carte o veritabila carte de gatit in care retetele sunt originale, inedite iar instructiunile cuprinzatoare si detaliate.

Incepind de la retele culinare pana la fotografii, de la sfaturi practice si terminand cu copertile, veti constata ca este o carte autentica Big Green Egg. Cele 25 de pagini de instructiuni pentru grilling de la inceputul cartii reprezinta si pana astazi un manual excelent de utilizare a gratarului ceramic Big Green Egg. Aceasta carte este o lucrare in care intreaga organizatie Big Green Egg a pus multa pasiune, in care sunt prezentati fanii Big Green Egg (cunoscuti drept EGGHeads), renumitele petreceri EGGFests si nu in ultimul rand forumurile de socializare ale fanilor. Dar, mai presus de toate acestea, cartea este o carte pentru gatit, cu retete excelente si sfaturi practice de exceptie.

In cele 320 de pagini, Cartea Big Green Egg este ideala pentru utilizatorii de gratare cu carbune iar daca acestea mai sunt si ceramice si afumatori pe deasupra, cartea este perfecta. Evident, daca esti posesorul unui gratar cu carbune obisnuit (cu capac si termometru) trebuie sa faci niste ajustari la retetele culinare indicate. Pentru cei care gatesc pe un grill cu gaz, retetele pot fi si aici adaptate insa sfaturile raman exclusiv pentru gratare cu carbune. Va propunem o carte pentru grill-ul ceramic cu carbune Big Green Egg si nu numai! Va veti bucura de retete culinare de grilling pentru prajire, afumare si coacere si veti putea beneficia de toate capacitatile Big Green Egg: gratar, cuptor si afumatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.