Sa vedem cum isi rasfata Bucatar Maniac prietenii si familia cu preparate la grill. Fie ca foloseste un grill cu gaz Outdoorchef sau unul cu carbune, Bucatar Maniac a devenit expert: puii intregi, frigaruile aromate sau tartele de sezon...
De ce ne place iuteala la gratar - Despre iuteala si ardei iuti Jalapeno, Habanero si altii - Ce este iuteala   Saptamanile trecute scriam despre imbogatirea cunostiintelor cultural-culinare cu ocazia vizitei efectuate la Muzeul de condimente din Hamburg. O stire...
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} Aromatizarea uscata (SUA: Rub de la to rub = a freca) este un amestec de condimente, plate aromatice si alte ingrediente (de ex. zahar, sare etc.) cu care...
In urma cu cateva saptamani, la invitatia producatorului american de gratare Weber, am participat la o degustare de .... steak de vita, eveniment organizat in colaborare cu OTTO Gourmet. Presupunem ca va intrebati cine este OTTO (Gourmet)? Nici mai mult...
Stiati ca exista mai bine de 10 metode de gatit la gratar? Una dintre aceste metode, “grid iron cooking”, este folosita in special pentru peste si legume. Numele tehnicii vine de la plita de fonta in care se pun ingredientele...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri