Experti in gratare NAPOLEON am fost declarati, impreuna cu colegii de la CampingGrill.ro - Your Barbecue Shop, la sfarsitul cursului anual de 2 zile organizat de NAPOLEON Gourmet Grills Europe si desfasurat in vecinatatea orasului Viena, in localitatea Bad...
De ce ne place iuteala la gratar - Despre iuteala si ardei iuti Jalapeno, Habanero si altii - Ce este iuteala   Saptamanile trecute scriam despre imbogatirea cunostiintelor cultural-culinare cu ocazia vizitei efectuate la Muzeul de condimente din Hamburg. O stire...
Alegerea unui gratar de gradina cu carbune poate fi - in ciuda “simplitatii” subiectului - o activitate careia ar fi bine sa-i acordam mai multa atentie mai ales ca nu ne mai dorim sa cumparam in fiecare an un...
Bine-cunoscut publicului din Romania datorita seriei de evenimente Grill Champions Tour (si nu numai ;-) ), DonCaruso in colaborare cu firma germana SEIZ a lansat o pereche de manusi termorezistente gratar, ce se doreste a fi ultimul racnet in...
Ingrediente somon afumat la rece: file de somon 1,5 kg (aprox. 55 cm lungime) sare zahar brun piper proaspat macinat marar proaspat (3-4 legaturi) whiskey Ustensile necesare somon afumat la rece: penseta pentru oase de peste; kit de afumare la...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri