Manusi termorezistente gratar – Ultimul racnet in materie

0
1395

Bine-cunoscut publicului din Romania datorita seriei de evenimente Grill Champions Tour (si nu numai 😉 ), DonCaruso in colaborare cu firma germana SEIZ a lansat o pereche de manusi termorezistente gratar, ce se doreste a fi ultimul racnet in domeniu datorita conceptului de produs, calitatii fabricatiei si nu in ultimul rand al materialelor folosite.

 

Dar cel mai bine il lasam pe Don Caruso sa va prezinte aceste manusi termorezistente gratar:

manusi termorezistente gratar BBQ PROFI

“Mult timp am cautat, dar in sfarsit am gasit ceea ce cautam, <ultimul racnet de manusa pentru gratar> ce este acum in proprietatea mea! De ani de zile sunt in cautarea unei manusi pentru gratar care sa-mi indeplineasca cerintele:

  • rezistenta termica mare
  • rezistenta la taiere
  • impermeabilitate
  • caracteristici foarte bune de prindere
  • tactilitate

Din pacate pana acum nu a existat vreo manusa care putea sa le indeplineasca pe toate. Manusile din piele nu ofera o tactilitatea chiar optima, manusile din material textil sau amestec, aveau o protectie termica excelenta, dar esuau complet la impermeabilitate si mai ales de lichide fierbinti (cine si-a turnat vreodata sucul fierbinte al unei fripturi o sa fie de acord cu mine).

Dar timpurile acestea sunt din fericire apuse multumita firmei SEIZ. De peste 50 de ani afacerea familiei SEIZ produce manusi de clasa inalta pentru pompieri si intreaga cunoastere a fost folosita la dezvoltarea acestor noi manusi termoizolante gratar. Partea frumoasa este ca si eu mi-am putut aduce aportul la conceperea acestei manusi si chiar mi-am bagat mainile in foc – la propriu – pentru acestea (bine-inteles protejat fiind de aceste manusi termorezistente gratar).

Asadar, cine are nevoie de o pereche de manusi noi, ar trebui sa ia in considerare manusile profesionale <BBQ PROFI>. Protectie mai buna nu exista si fiecare dintre noi ar trebui sa investim cei 190 lei in siguranta proprie.”

 

Manusile profesionale produse de SEIZ sub indrumarea lui DonCaruso BBQ, manusi termorezistente gratar de la SEIZ, pot fi comandate aici.

 

Surse text si foto: DonCaruso-BBQ; WestWood-BBQ; SEIZ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.