Grill Champions Tour III – meniu mediteranean in gradina Hotel Caro

0
440

Vineri, 27 Aprilie a avut loc in Bucuresti cea de a III-a editie  a Grill Champions Tour – meniu mediteranean, eveniment dedicat pasionatilor gatitutului in aer liber. Campionii grill-urilor Camillo Tomanek si Marco Greulich, au incantat peste 100 de participanti cu preparate la gratar timp de sase ore intr-un cadru verde, linistit si prietenos.

Gradina hotelului Caro din Bucuresti a gazduit invitatii acestei editii, iubitori ai barbecue-ului, oameni pasionati de grilling dar si specialisti in domeniu. Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a sase ore si a fost moderat de Radu Popovici alias Retetele lui Radu, pasionat al gastronomiei in general si al gatitului civilizat in aer liber, in mod special.

Demonstratia culinara la grill a celor doi campioni de origine germana a reusit sa sublinieze faptul ca a gati la gratar de 1 Mai in stil european inseamna aer liber si curat, fara fum, atmosfera eleganta, inseamna socializare dar si savoare culinara. Pe grill-uri performante cu gaz si carbune marca OutdoorChef dar si ceramice Big Green Egg, s-a afumat timp de doua ore un somon intreg, s-au pregatit scoici St. Jacques, frigarui de creveti si multe altele.

Invitati speciali au fost Cristian Borod alias Bucatar Maniac, sustinator al dezvoltarii culturii romanesti de a gati in aer liber precum si Ana-Maria Nicolae alias Ama in Bucatarie, pe care primavara a convins-o ca bucataria poate fi organizata si in aer liber.

Proiectul GrillSociety.ro este un manifest pentru cultura outdoor cooking & dining din Romania propunandu-si sa demonstreze, prin continut de calitate, existenta in Romania a unei culturi a gatitului în aer liber care depaseste imaginea generica a gratarului traditional la iarba verde, cu mici si mult fum.

In calitate de organizator al Grill Champions Tour, GrillSociety.ro se bucura de sprijinul parterilor care au facut posibila aceasta manifestare inca de la inceput: CampingGrill.ro – specialist in gratare de gradina performante, Corcova Roy & Damboviceanu – vin din zona romanesca cu traditie,  Brands International – cafea Nespresso, Salatele Eisberg şi nu in ultimul rand RFamily – furnizor de produse proaspete si congelate de peste ce sustine in exclusivitate profilul mediteranean al Grill Champions Tour – editia a III-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.