Condimente si arome gratar pe don-marcos-bbq.ro

0
550

Incepind cu acesta luna, pentru toti pasionatii de barbecue, condimente si arome gratar exista un site dedicat exclusiv acestor produse intitulat Don-Marcos-BBQ.ro. Intrebari precum ce sunt rub-urile sau ce inseamna condimentarea uscata, ce mix de condimente se potriveste fiecarui tip de carne pentru gratar, cum sa marinam eficient bucatile intregi de carne gasesc raspuns la fiecare utilizare a condimentelor si aromelor lui „Don” Marco Greulich, castigator de Campionat Mondial de BBQ si prezent la patru editii Grill Champions Tour in Bucuresti si Timisoara!

Pe parcursul anilor, avand la baza o experienta vasta, „Don” Marco a dezvoltat crezul si dorinta de a crea amestecuri excepționale, mix-uri de condimente din mirodenii cu sare de mare, cu diverse tipuri de ardei iuti (chili, jalapenos s.a.) sau piper proaspat macinat si nu in ultimul rand amestecuri cu plante aromatice. Dorinta lui Marco este ca orice pasionat al gatitului in aer liber, la gratar, sa-si permita sa creeze, ușor și simplu, diverse feluri de mancare.
Sunt dezamagit sa citesc pe etichetele atator mix-uri de condimente aditivii alimentari pe care le contin, la fel de multe ca cele de pe cutiile de vopsea din magazinele de bricolaj.
Prin urmare, “Don” Marco a formulat promisiunea lui de calitate:
Toate Rub-urile cu numele meu au in comun faptul ca ingredientele folosite sunt de foarte buna calitate si selectate cu atentie. Amestecurile noastre de condimente nu contin nici un fel de potentatori de aroma, coloranti sau agenti anti-aglomeranti.”

Va invitam sa savurati arome si mix-uri de condimente unice aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.