Acasă Blog Pagina 57

Campionul mondial al barbecue-ului, Camillo DonCaruso Tomanek, transformă în realitate reţetele proprii la Grill Champions Tour

4

Camillo DonCaruso Tomanek, campion de origine germană în domeniul barbecue-ului, este invitatul primei ediţii a “Grill Champions Tour”, eveniment organizat de GrillSociety.ro în data de 25 martie.

Camillo Tomanek, cunoscut sub pseudonimul de DonCaruso, şi-a început cariera din pasiune pentru grillling şi barbecue reusind să devină campion mondial în acest domeniu. Evoluţia sa este cu atat mai interesantă când constatăm că întreaga sa experienţă s-a consolidat pas cu pas de la nivel de amator până la statulul de profesionist al barbecue-ului.

Unde se bea un vin bun e musai sa existe si bucate alese…

0

…spune o vorba veche din popor! Asa ca, ne-am adunat la GoodWine, la World Trade Center, unde – in prima sambata cu adevarat insorita din acest an – Dan-Silviu Boerescu, ne-a pregatit pe Big Green Egg niste frigarui din muschiulet de vita, tinute in bait pregatit cu o saptamana inainte si aromate cu Dizzy Pig, condimente naturale de exceptie. Cei prezenti stiu exact despre ce vorbim, mai precis au degustat la fata locului cu un pahar – doua de vin Corcova si o salata eisberg peste 150 de frigarui  preparate in maxim o ora  pe grill-ul ceramic Big Green Egg. Vinuri alese, preparate fine, oameni de seama…mai departe pozele vorbesc de la sine.

Don Caruso, campionul german al barbecue cooking-ului, vine în Bucureşti la prima ediţie “Grill Champions Tour”, organizată de GrillSociety.ro

0

Camillo „DonCaruso” Tomanek, campionul de origine germană al anului 2010 la barbecue şi posesor a numeroase titluri de campion mondial amator şi profesionist la grill-ing & barbecue-ing în ultimii trei ani (2008-2010), vine în România la invitaţia GrillSociety.ro, pentru prima ediţie a Grill Champions Tour. Grill Champions Tour, primul eveniment profesionist dedicat artei gatitului în stil american (bine-cunoscutul barbecue)  va avea loc pe 25 martie în Bucureşti şi îşi propune să aducă periodic în România specialişti de calibru mondial. Primul dintre ei este germanul Camillo Tomanek, unul dintre cei mai vestiţi campioni ai concursurilor mondiale de Barbecue, Grill & co.

Condimente speciale pentru grill de la Dizzy Pig

0

Compania americana Dizzy Pig ofera  exclusiv prin intermediul CampingGrill.ro o alternativa „proaspata” si naturala  la condimentele pentru barbecue sau grill existente pe piata.  De ce sa gatesc la grill sau la cuptor cu condimente Dizzy Pig?  E foarte simplu, nefiind vorba de un producator interesat sa produca volume mari  ci o calitate premium, superioara, va cumpara numai condimente proaspete in cantitati mici pentru a se asigura ca sunt cat se poate de aromate.  Condimentele sunt macinate exact inainte ca acestea sa fie puse in recipiente si apoi inchise ermetic. Nu se poate mai proaspat de atat!

Atelier de dulciuri pe Big Green Egg la Violeta’s Vintage Kitchen

0
Placinta moldoveneasca Alivenci pe cuptor BigGreenEgg
Alivenci la Violeta's Vintage Kitchen

La atelierul de dulciuri din 20 decembrie 2010 de la bistroul Violeta’s Vintage Kitchen, in timp ce se pregateau briose, Violeta a pregatit pe grillul cuptor si afumatoare Big Green Egg o paine dulce reusind sa-i surprinda si sa-i incante pe cei prezenti.

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri