Acasă Blog Pagina 40

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti…

0

Grill Champions Tour Timisoara prin nameti, viscol si fulgi de nea, mirosurile gratarelor incinse au cucerit vestul. Multi dintre voi stiti ca organizam an de an cate un „winter grilling” sau mai bine zis incingem cu voiosie grill-urile si iarna. Anul acesta, numai doi nemti obisnuiti cu iarna ar fi reusit sa duca la bun sfarsit cu succes acest recital de gatit in aer liber sub privirile a nu mai putin de 60 de invitati avandu-l ca amfitrion pe Radu Popovici. Vom lasa insa imaginile sa vorbeasca de la sine si – ca amintire – explicitam reteta de preparare a curcanului intreg in grill ceramic:

Ingrediente:

Timisorenii pot savura preparate specifice de iarna la grill, cu ocazia celei de-a IV-a editii Grill Champions Tour

0

Sambata, 8 Decembrie, cei doi campioni mondiali ai barbecue-ului, Camillo „Don Caruso” Tomanek si „Don Marco” Greulich, vor veni la Timisoara pentru a transforma in realitate retete proprii – specifice sezonului de iarna – in cadrul evenimentului premium dedicat pasionatilor de grilling si barbecue, Grill Champions Tour.

Winter Grilling in Timisoara, a patra oara Grill Champions Tour in Romania

0

Turul campionilor specialişti în „grătare” va fi găzduit în zona de vest a ţarii unde cultura gătitului în aer liber este una cuprinzătoare de la tradiţionalele preparate româneşti de Sărbători până la delicioase influenţe culinare austro-ungare: Winter Grilling la Timisoara!

În cadrul evenimentului – un veritabil „barbecue show” începând cu ora 13:00 – pasionaţii şi amatorii de grilling prezenţi la eveniment, vor putea savura preparate la grătar pregătite chiar sub ochii lor, vor primi sfaturi utile de la cei doi maeştrii care vor împărtăşi unele dintre secretele lor cu care au câştigat numeroase premii internaţionale.

Gatitul in aer liber inseamna prea mult efort

0

Va provocam sa facem astazi un exercitiu de imaginatie si sa vedem ce iese. Pornim de la ideea prezentata inca din titlu.  Sa consideram outdoor cooking-ul o activitate mai degraba neplacuta, in care responsabilitatile sunt mari si foarte mari. Luam cazul celui care se pregateste sa isi invite prietenii la un barbecue delicios.

Primul lucru care ne trece prin minte e intrebarea “De ce sa ne chinuim sa gatim, in timp ce toti ceilalti stau si se distreaza?” Devenim usor frustrati doar la gandul ca trebuie sa stam lipiti de grill si sa avem grija de carne, sa nu uitam de salate, ba chiar si de desert. Cu alte cuvinte, pierdem cele mai frumoase momente. Cele in care toata lumea se relaxeaza, rade si face fotografii.

Provocarea de a gati in aer liber

0

Daca e sa punem cap la cap povestile pe care le-am citit despre outdoor cooking pe internet, ne vom alege cu o colectie de toata frumusetea.

Desi in privinta echipamentelor exista pareri care de care mai diferite, nu acelasi lucru il putem spune in cazul activitatii in sine, aceea de a gati in aer liber.

Cea mai recenta afirmatie peste care am dat suna cam asa: “There is something about Outdoor Cooking that makes me feel so alive. Nature, the smell, going back to basics, contentment? I don’t really know what it is.”

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri