Acasă Blog Pagina 20

Despre peleti de afumare din ierburi aromatice naturale

0

Lemnisoarele de afumare (smoking chips) sau bucatile de lemn pentru afumare la cald (wood chunks) sunt bine cunoscute de iubitorii barbecue-ului. O noutate in domeniu o reprezinta insa peletii de afumare din plante aromatice de la Don Marco’s. Acestia adauga o aroma unica, originala tocmai pentru ca reprezinta in proportie de 100% plante naturale ce au fost doar presate puternic, fara sa se foloseasca lianti. Datorita densitatii si concentratiei lor, acesti peleti transfera aroma lent, uniform si eficient asupra preparatului din gratar sau din afumatoare astfel incat acesta primeste o nota inconfundabila de ierburi aromatice. Disponibili in trei sortimente: salvie, oregano si mix mediteranean, acesti peleti de afumare din plante aromatice sunt potriviti pentru afumarea oricarui tip de carne, peste sau legume.

Sa vorbim despre termometru la gratar!

0

Exista gratare cu termometru integrat in capac si gratare fara termometru in capac. O sa intrebati: Who gives a shit about it? Pai noi, cei care gatim la gratar uzual dar si ocazional. Un gratar fara termometru in capac este ca mancarea fara sare.

Impresii de la Grill Champions Tour No. 6

0

Vinerea trecuta am petrecut din nou alaturi de Don Marco si Don Caruso unde altundeva decat…la gratar! In ambianta placuta a restaurantului Diplomat din Herastrau, am savurat un meniu inspirat din preparatele traditionale caraibiene pe gratarele ceramice, cu gaz si carbune ale celor de la CampingGrill.ro. Atractia serii a fost un purcelus de lapte de 12kg marinat in stil jamaican, jerk pork, 4 ore, low slow & afumat.

Meniu caraibian la gratar intr-un cooking show spectaculos

0
meniu caraibian la gratar

Doar vineri 27 martie, incepind cu ora 16.00, intr-un cadru de vis in gradina si pe terasa Restaurant Diplomat din Bucuresti, va propunem un show culinar la gratar marca Don Caruso si Don Marco prezentat de Florin Itu si Madalin Simion. Doi maestrii ai barbecue-ului mondial sustinuti de doi gurmanzi autentici locali, iubitori de vinuri si de mancaruri alese, vor hrani pasiunea audientei selecte.

Grill Champions Tour revine la Bucuresti cu Meniu Caraibian

0
Eveniment Grill Champions Tour - Meniu Caraibian

Vineri 27 Martie, incepind cu ora 16.00, la Restaurant Diplomat din Bucuresti, va avea loc Editia VI a evenimentului de barbecue Grill Champions Tour, cu tematica Meniu Caraibian.

Va invitam sa participati la cel mai select eveniment de gratare din Romania in cadrul caruia doi maestrii ai barbecue-ului ne vor incanta cu preparate la gratar in stil caraibian.

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri