Risotto la wok pe gratar: Barbecue Culture OutdoorChef
Reteta cotlete de porc la gratar in crusta de parmezan
Zilele trecute am gasit intr-un supermarket cotlete de porc de cca. 650 gr. (denumite comercial “cotlete haiducesti”) si imediat ne-am amintit de o reteta de pe “to do list-ul” nostru, preparat ce ne-a facut cu ochiul cu ceva timp in urma cand Don Caruso a prezentat-o pe blogul sau:
reteta cotlete de porc la gratar in crusta de parmezan.
Bauturi la gratar: Sangria
In acest sezon am introdus tematica “Iberico” la cursurile de BBQ Learning by Burning dar nu am povestit (din pacate) de un alt element specific al bucatariilor spaniole si portugheze si anume: Sangria, bautura racoritoare alcoolica pe baza de vin si fructe, ce se prepara in casa ca bautura de masa. Intre timp bautura se gaseste in multe restaurante si terase din peninsula Iberica, fiind o bautura usor de preparat si foarte apreciata mai ales in timpul verii.
Prepelite la gratar
In ultima vreme, tot mai multi prieteni, printre care si Alexandra, ne-au povestit cat de gustoasa este carnea de prepelita si cum au preparat ei aceste pasari mici. Atata pofta si curiozitate ni s-a facut incat cu prima ocazie a trebuit sa incercam si noi prepelite la gratar … dar toata treaba la gratarul cu carbuni PRIMO Ceramic Grill: