Sambata 4 iulie, ora 13.00, chiar de ziua Americii, va asteptam la Learning by Burning, o editie dedicata culturii americane de a gati la gratar. Un barbecue autentic si cuprinzator unde nu vor lipsi costitele de porc (spare ribs) pregatite exclusiv in barbecue, burgerul de vita traditional american, ananasul la gratar si ceva ardei in bacon. Nu ratati, editia speciala de anul acesta deoarece locurile sunt limitate! Mai jos, descrierea completa a meniului, locatiei si conceputului Learning by Burning: American Barbecue!
- Ardei verde la gratar cu branza picanta, inveliti in bacon
- Burger din carne de vita
- Costite de porc (spare-ribs) cu condimente Cherry Bomb si porumb copt
- Ananas la gratar cu inghetata
Pe toate le vom prepara impreuna, pe parcursul a trei ore, folosind diferite metode de gatit la grill, tehnici de marinare, vom degusta vinuri specifice, potrivite fiecarui preparat la gratar si, nu in ultimul rand, vom savura meniul complet transformat in realitate chiar de noi.
La Showroom-ul CampingGrill.ro, Str. Maica Alexandra nr.5, sector 1, (zona. Piata 1 Mai – Bd. Ion Mihalache), Sambata 4 iulie, ora 13.00 pana la aprox. ora 16.00 ne vom bucura de:- barbecue seminar
- meniu la grill (4 feluri)
- degustare si prezentare de vinuri by Marvin Wine Shop & Bar & More
- cafea, ceai, apa, suc
- degustare de sosuri Jim Beam si condimente Don Marco’s
- brosura cu retete si sfaturi Gratar pentru Maniaci
- mostre de condimente DonMarco’s cadou
- mostre de chips-uri de afumare Cook in Wood,
la tariful de 130,- lei / persoana si cu locuri limitate la 12 participanti.
Va rugam sa luati in considerare ca numarul participantilor este unul limitat iar rezervarile devin valabile imediat dupa achitarea taxei de participare. Membrii GrillSociety Club si grupurile de minim 4 persoane beneficiaza de o reducere de 10%. Ne rezervam dreptul de a aduce usoare modificari de meniu in functie de disponibilitatea ingredientelor.
Mai departe, cateva poze relevante de la editii anterioare: