Bucuresti – Baneasa, sambata, 28.09. alaturi de partenerii nostri traditionali Peris, Creator de Pofta, Iubesc salatele si Fan Brânză, am sustinut o prezentare despre tehnici de afumare la cald (smoking) la partenerul nostru BricoStone. Pozele vorbesc de la sine. Multumim tuturor participantilor!
Meniul pregatit il gasiti mai jos:
- frigarui cu fructe confiate (caise, smochine) invelite in bacon – Tips&Tricks: umpleti smochinele cu crema de branza „Ceva Fin” de la Fan Brânză
- cotlet de porc de Peris, cu os, piesa intreag, marinat in vin rosu si afumat cu chipsuri de stejar din butoaiele de vin rosu in Outdoorchef
- cotlet de porc Peris marinat in bere si afumat cu lemn de Hickory in grill-ul ceramic Big Green Egg.
- pieptul de pui pe placa de cedru afumat in grill Outdoorchef, pe placi de cedru.
- la grill se poate pregati si desert! de ce nu? noi am pregatit placinta cu prune la … grill – inspirata din reteta lui Cristi Borod (Bucatar Maniac)