Dan-Silviu Boerescu & BigGreenEgg la Bucurestiul Insular
CampingGrill.ro a organizat miercuri, 17 noiembrie, primul lifestyle cooking show BIG GREEN EGG din Romania, sustinut de Dan-Silviu Boerescu. Tematica show-ului culinar a fost “grill cooking de toamna” si s-a axat pe demonstratii culinare dintre cele mai diverse pe grill-ul cuptor si afumatoare Big Green Egg. Big Green Egg, produs american unic in lume si totodata unul dintre cele mai performante si renumite grill-uri cu carbune, de curand disponibil exclusiv si pe piata din Romania prin magazinul online CampingGrill.ro, a jucat rolul principal in Cooking Show-ul a carui gazda a fost Dan-Silviu Boerescu, a.k.a. Bucatarescu. Acesta a fost asistat de catre delectabile prezente feminine: Alexandrei Derevici (sport.ro), Roxanei Tanase (Playboy) si Iuliei Mladin (Miss Facebook). Dintre principalele preparate care s-au gatit pe Big Green Egg s-au numarat frigaruile cu legume, aripioarele de pui si chiar si placinta de dovleac, toate menite sa demonstreze multifunctionalitatea lui Big Green Egg, care este totodata grill, cuptor si smoker, fiind destinat gatitului in aer liber in orice anotimp si al tuturor tipurilor de preparate, de la aperitive pana la desert. Recunoscut la nivel mondial drept reprezentativ pentru categoria de lifestyle culinar, grill-ul Big Green Egg aduce si in Romania conceptul de outdoor cooking de calitate. Show-ul de Lifestyle Cooking BIG GREEN EGG sustinut de Dan-Dilviu Boerescu – printre primii gastronomi din Romania care au testat grill-ul – a marcat totodata si inaugurarea terasei de iarna a restaurantului-gradină “Bucurestiul Insular”, considerat a fi evenimentul gastronomic al sezonului, preparatele culinare specifice toamnei ce vor fi gatite pe Big Green Egg fiind intregite de participarea salatelor Eisberg si a vinurilor georgiene din Valea Teliani la eveniment. Preparatele cu care s-au delectat participantii la eveniment au fost pregatite dupa retetele clasice ale lui Constantin Bacalbasa, asa cum se regasesc ele in cartea „Dictatura Gastronomica” din 1935, reeditata de Dan-Silviu Boerescu.