Pulled-Pork la gratar de 4 Iulie

0
2502

Din seria de seminarii la gratar sustinute de CampingGrill.ro la After Work BBQ a avut loc si editia „Pulled-Pork” la gratar cand altfel decat in 4 Iulie, ziua Statelor Unite ale Americii ;-)!

 

O zi de vara frumoasa, nici prea calduroasa dar nici ploioasa cum au tot fost, ce a inceput la 6.30 dimineata pentru noi cand harnicul gratar ceramic din dotare Primo 200 Junior a inceput discret sa fumege sub capac, cu doua bucati de ceafa de porc a cate 2.5 Kg fiecare. Bucatile sau mai bine zis halcile de carne au fost pregatite cu o seara inainte, frecate sarguincios cu rub-urile Pig Wing si Pork Powder de la Don Marco’s si lasate in frigider toata noaptea pentru viitorul pulled-pork la gratar.

 

Iata cum arata viitorul pulled-pork la gratar in zori de zi :-):

pulled-pork-la-gratar-ceramic-Primo-4iulie_campinggrill.ro

 

…Si a tooot stat pana la 18.30 seara (in total aprox. 12 ore) si a iesit atat de bun incat cei 15 participanti pofticiosi nu l-au mai fotografiat inainte de a-l manca in chifla pufoasa cu salata de varza si sos barbecue cu whisky 🙂 (cum altfel de ziua Americii) .

 

Mai avem in schimb o amintire imortalizata cu o bere artizanala care ne-a potolit setea si nerabdarea inainte de faimosul pulled-pork la gratar:

 

Last but not least, am pregatit si un aperitiv, evident tot in stil american preparat la grill cu gaz Montreux si anume: copanele de pui (chicken drumsticks) si aripioare (chicken wings) glazurate cu sos cu caise…clar un meniu pentru vegetarieni ;-).

Si uite asa ne pregatim de vacanta la After Work BBQ si ne bucuram sa ne revedem cu mic, cu mare in toamna cand ne asteapta lucruri mari de facut la si in jurul gratarului :-).

 

Din culise mai avem o poza ;-):

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.