Learning by Burning @Arad

2
565
In gradina traditionala si cu participarea exceptionala a BucatarManiac.ro, organizam Sambata 25 Mai Learning By Burning – Meniu BBQ 2.0  :-):

– Branza de capra de la Delaco, cu nuci si invelita in frunze de vita de vie

– Saltimboca alla romana din piept de pui de la Agricola Bacau, cu salata de cruditati

– Cotlet intreg cu coaste marinat si afumat pe gratar cu garnitura de mazare – din carne de porc de cea mai buna calitate de la Peris
-Frigarui de capsuni in bacon si ardei iuti umpluti cu crema de branza Cevafin, toate stropite cu ciocolata

Pe toate le vom prepara impreuna,  folosind diferite metode de gatit la grill, tehnici de marinare, vom degusta vinuri alese de Corcova si nu in ultimul rand vom savura meniul complet transformat in realitate chiar de noi, incercand sa folosim cat mai multe ingrediente proaspete din gradina, culese chiar atunci.

De asemenea vom explica modul de functionare al gratarelor Outdoorchef cu gaz si carbune, utilitatea accesoriilor pentru gratar, pe scurt, tot ce tine de BBQ!

Parteneri Learning by burning: OutdoorChef Grills, CampingGrill.ro, Agricola Bacau, Corcova, Peris, Delaco si DonMarcos BBQ Rubs.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Cum se face inscrierea si la ce ora incepe evenimentul, avand in vedere ca avem programat un atelier de pizza dimineata…ma gandesc sa il amanam daca nu incape in program…
    Multumesc frumos,
    Daiana Boc

    • Buna ziua,

      Multumim pentru interes :-). Din pacate, nu mai sunt locuri disponibile, la aceasta editie. Speram sa reusim sa repetam evenimentul curand din nou @Arad! Spor la atelier, poate incercati o data pizza si pe grill sa ne trimiteti niste poze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.