Imediat dupa sacrificarea unei vite, indiferent de rasa, varsta sau hrana primita, chiar si cea mai apreciata bucata de carne este tare si neplacuta, astfel carnea de vita trebuie maturata pana la 4 saptamani. Asa cum spuneam si aici, exista...
In urma cu cateva saptamani, la invitatia producatorului american de gratare Weber, am participat la o degustare de .... steak de vita, eveniment organizat in colaborare cu OTTO Gourmet. Presupunem ca va intrebati cine este OTTO (Gourmet)? Nici mai mult...
In fiecare an, la 31 octombrie, se sarbatoreste Halloween, mai ales in tarile de peste ocean. Intre timp sarbatoarea s-a extins peste tot in lume. Cu origini celte, sarbatoarea de Halloween a ajuns in America in secolul XIX prin...
O intrebare pe care si-o poate pune oricine atunci cand doreste sa isi doteze terasa cu un gratar de calitate, fara carbuni sau lemne. De ce trebuie sa tinem cont, ce aspecte ne intereseaza in mod special si mai...
Pentru ca dorim ca un steak de vita preparat la gratar sa va iasa din ce in ce mai bine, va oferim cateva sfaturi si explicatii adunate de la specialisti. Nu este greu, este FOARTE greu sa scrii intr-un...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri