Learning by Burning – Pofta de Mare, Sambata 26 Aprilie 2014, ora 13.00 Showroom CampingGrill.ro Revenim in forta, in asteptarea sezonul cald cu un meniu pescaresc de exceptie! Sezonul 2 al evenimentelor Learning by Burning aduce in prim plan un nou meniu...
La atelierul de dulciuri din 20 decembrie 2010 de la bistroul Violeta’s Vintage Kitchen, in timp ce se pregateau briose, Violeta a pregatit pe grillul cuptor si afumatoare Big Green Egg o paine dulce reusind sa-i surprinda si sa-i...
Usor – usor ne apropiem si de finalul celui de al 3-lea sezon de seminarii BBQ “Learning by Burning” si incheiem cu tema "Pofta de Mare" respectiv cu reteta creveti cu rosii uscate la gratar. Rand pe rand cele...
Turul campionilor specialişti în „grătare” va fi găzduit în zona de vest a ţarii unde cultura gătitului în aer liber este una cuprinzătoare de la tradiţionalele preparate româneşti de Sărbători până la delicioase influenţe culinare austro-ungare: Winter Grilling la...
Vinerea trecuta am petrecut din nou alaturi de Don Marco si Don Caruso unde altundeva decat...la gratar! In ambianta placuta a restaurantului Diplomat din Herastrau, am savurat un meniu inspirat din preparatele traditionale caraibiene pe gratarele ceramice, cu gaz...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri