Turul campionilor specialişti în „grătare” va fi găzduit în zona de vest a ţarii unde cultura gătitului în aer liber este una cuprinzătoare de la tradiţionalele preparate româneşti de Sărbători până la delicioase influenţe culinare austro-ungare: Winter Grilling la...
Bucuresti - Baneasa, sambata, 28.09. alaturi de partenerii nostri traditionali Peris, Creator de Pofta, Iubesc salatele si Fan Brânză, am sustinut o prezentare despre tehnici de afumare la cald (smoking) la partenerul nostru BricoStone. Pozele vorbesc de la sine....
Sambata, 6 aprilie a avut loc Learning by Burning - Meniu Mediteranean avand ca tema centrala aromarea carnii prin afumare cu lemnisoare. Bucurosi ca ploaia ne-a ocolit, am preparat 4 feluri la gratar, am degustat vin de la Corcova,...
Vineri, 27 Aprilie a avut loc in Bucuresti cea de a III-a editie  a Grill Champions Tour - meniu mediteranean, eveniment dedicat pasionatilor gatitutului in aer liber. Campionii grill-urilor Camillo Tomanek si Marco Greulich, au incantat peste 100 de...
Asa s-a intamplat la Learning by Burning @Arad intr-o zi neasteptat de insorita unde - in gradina lui  BucatarManiac.ro - invitatii ies la gratar iar aromele de pe gratar s-au amestecat cu un buchet de vin ales iar invitatii...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri