Learning by Burning – Meniu Caraibian,
Sambata 13 Aprilie 2013, ora 13.00
Showroom CampingGrill.ro
Te-ai gandit vreodata cum ai putea combina aromele fructelor exotice cu tipuri de carne obisnute, la indemana tututuror? Dar mai ales ce rezultate savuroase poti obtine cu putina...
Paine pe piatra ceramica la cuptorul BigGreenEgg
Bistro-ul Violeta’s Vintage Kitchen deschide luni, 25 octombrie, seria atelierelor de paine pregatita pe grill-ul multi-functional, cuptor si smoker BigGreenEgg.
Atelierele de gatit paine cu care Violeta’s Vintage Kitchen si-a obisnuit, de mai bine...
Sambata, 6 aprilie a avut loc Learning by Burning - Meniu Mediteranean avand ca tema centrala aromarea carnii prin afumare cu lemnisoare. Bucurosi ca ploaia ne-a ocolit, am preparat 4 feluri la gratar, am degustat vin de la Corcova,...
Turul campionilor specialişti în „grătare” va fi găzduit în zona de vest a ţarii unde cultura gătitului în aer liber este una cuprinzătoare de la tradiţionalele preparate româneşti de Sărbători până la delicioase influenţe culinare austro-ungare: Winter Grilling la...
Am inceput seria evenimentelor Sunday Grilling! Da, ati ghicit: zile de Duminica in aer liber - la gratar - cand Radu Popovici ne povesteste despre preparate la grill dar si gateste pentru noi...la gratar, chiar sub privirile noastre. Va...



