Campionatul Mondial de BBQ prin ochii lui Don Caruso-partea a-3-a

0
384

A venit si ziua deciziei la Campionatul Mondial de BBQ…

„Dupa noaptea scurta, am trecut la treaba, am spalat, am taiat, am decorat, am gratarit, am impachetat, am aruncat, am curatat si inca multe altele …

Ca sa fiu scurt si la obiect: O asa zi competitionala la campionatul mondial este un adevarat calvar,  in sens pozitiv sau as putea spune ca este o zi de 8-10 ore de stres pozitiv. Timpul trece foarte repede, ca in zbor si am fost atat de concentrat pe treburile pe care le aveam de facut astfel ca nu am apucat sa vad ce se intampla prin jur.

Din fericire, de fiecare data, se gaseste cineva sa fi facut poze si astfel poti vedea ce au mai facut ceilalti si cine pe cine a mai intalnit …Am avut sentimentul ca intreaga zi a durat doar 2-3 ore si implicit am fost „terminat“  la sfarsit. De la festivitatea de premiere am plecat cu “mana goala” (fara nici o cupa) dar cu toate acestea sunt FOARTE MANDRU !!! de locurile din clasamentul general:

– pe locul 3 in campionatul Germaniei, respectiv in top 3 in Germania

– pe locul 8 in clasamentul mondial

Daca consideram ca am avut putin timp la dispozitie pentru pregatire si exercitii, atunci pot spune ca am obtinut un rezultat foarte bun. Pe de alta parte, acesta este noul campion mondial, pe merit: www.goli.tk (doar ti-am spus ca ideea ta pentru prepararea carnii de porc este buna!”

Textul original il gasiti aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.